-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Tukar Kereta Baru Di Tookar.my Sempena CNY

Perayaan Tahun Baru Cina bakal tiba tidak lama lagi. Ada yang nak jalan jauh, balik kampung, apa kata anda pulang ke kampung dengan bergaya dengan kereta baru tahun ini.

Ada tawaran hebat di Tookar.my. Ia adalah satu laman jualan kereta online yang memberikan anda kelebihan dengan penjimatan yang berbaloi untuk kereta baru anda.

tookar.my

Iyalah kita faham dalam keadaan ekonomi sekarang, tidak ramai orang akan terfikir untuk menukar kepada kereta baru.

Jadi pihak Tookar.my berikan jalan penyelesaian kepada mereka yang mahukan berjimat dan dapatkan diskaun terbaik ketika membeli kereta idaman anda.

Lagipun urusan membeli kereta menjadi lebih mudah dengan Tookar. Anda boleh membuat rundingan dan tempahan secara online, tanpa perlu keluar daripada rumah, mudah kan?

Ada lebih 200 pengedar berdaftar di seluruh Semenanjung Malaysia yang sedia untuk berurusan dengan anda. Malah anda juga dibenarkan untuk membuat rundingan dengan lebih daripada satu pengedar untuk membuat pilihan yang terbaik.

Dengan Tookar anda dapat jimat masa dan jimat wang.

Malah anda juga berpeluang mendapat angpow, untunglah beli kereta dapat angpow pulak. Promosi sah sehingga 31 Januari 2017.

tookar.my

Kita faham, urusan membeli kereta bukanlah mudah. Pening kepala nak fikir model yang sesuai dengan bajet kita, seterusnya penat pula kita nak cari pengedar kereta yang dapat berikan kita diskaun menarik.

Disebabkan itulah, Tookar mahu berikan pengalaman yang menyeronokan dan menyenangkan pelanggan ketika berurusan.

tookar.my

Anda tidak perlu lagi nak pergi jelajah setiap bilik pameran kereta untuk dapatkan tawaran diskaun yang berbaloi.

Apabila urusan rundingan selesai, penjual kereta akan menghubungi anda dan berjumpa anda untuk proses selanjutnya dan menghantar kereta baru anda.

Lagi satu yang bagusnya Tookar adalah ada jaminan 100% refund wang booking jika anda membatalkan niat untuk membeli kereta.

Jadi jangan berlengah lagi, dengan pantas segera ke Tookar.my untuk buat tempahan kereta baru anda sekarang.

Lagi satu nak pesan jika anda ingin membeli kereta baru di Tookar.my boleh gunakan promo code SL1E8PC2

Jom DISQUS... expand_more

Komen dengan Google+ expand_more

Komen dengan Facebook expand_more

mail