-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Tips Promosi Percuma Di Facebook

Ramai yang aku rasa nak tahu cara jimatkan kos promosi. Iyalah, nak buat pengiklanan ni bukan sikit-sikit modal yang perlu dikeluarkan.

Nak tak nak, promosi tetap kena jalankan juga. Sebab dah menjadi adat orang berniaga online. Jadi selagi kita boleh jimatkan kos, kita jimat.

Cut Cost! Cari jalan untuk pastikan kos promosi kita itu minima dengan keuntungan maksima.

Dekat Facebook ini, orang suka buat iklan sebab disitulah lubuk. Ramai orang mel…
desktop_windows Klik Untuk Baca Artikel Penuh comment Go to comments

Most Popular This Week

Baca Novel Online Percuma

Kini peminat tegar novel boleh baca novel online percuma. Tak kiralah samaada baca dekat laptop atau smartphone. Ada laman untuk baca nove...

Cara Mengetahui Handphone Samsung Original

Handphone clone berlambak dipasaran, sekali tengok nampak sebijik sama macam yang original. Telefon Samsung juga tidak dapat lari daripada ...

Tips Mengenali Rayban Original Atau Palsu

Rayban adalah kacamata hitam yang popular, dan juga produk ini popular untuk di ciplak. Ini adalah tips mengenali Rayban original atau pals...

COVID-19 Mengajari Kita Sesuatu

Wabak pandemik COVID-19 yang pada awalnya hanya dikenali dengan nama Corona Virus mula merebak di Wuhan, China pada pertengahan Disember 201...

Biodata Kapten Norudin Abd Majid

Nama Kapten Norudin Abd Majid menjadi sebutan seiring dengan isu kehilangan pesawat MH370 . Siapakah Kapten Norudin Abd Majid sebenarnya? ...

mail