Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

BlogRetis.Com - Cerita Pasal Blogger Malaysia

Aku rasa ramai yang dah tahu kewujudan blogretis.com ini yang dibawah kendalian blogger otai, Bro Framestone  ( BroFramestone.com ). Aku ...

Purchasing an Apartment in the City: The Advantages and the How

Mungkin kepada mereka yang tinggal dibandar besar, memilih untuk membeli apartment adalah salah satu pilihan untuk memiliki rumah pertama...

Filem Ola Bola - Cerita Kegemilangan Bola Sepak Negara

Dalam suasana bolasepak kita yang sedang meriah di peringkat liga walaupun prestasi hambar bagi skuad kebangsaan, hadirnya filem Ola Bola ...

Rayza Mukmin dan Maharaja Lawak Mega 2016

Pada tahun ini, Maharaja Lawak Mega 2016 nampaknya hadir tanpa kelibat Sepahtu, Zizan /Jozan, Kumpulan Shiro pula berpecah dengan Ajak ser...

Antara Tradisi dan Pinky

Malas aku nak berkias, aku nak cerita pasal penajaan Pamoga Qu Puteh kepada pasukan Kelantan . Seluruh alam Malaya sudah tahu cerita ini. An...

Kalau Nak Jadi Rashid Jadilah Macam Rashid Sidek

Ramai orang yang bernama Rashid ni sebenarnya bagus, dan memang boleh dijadikan contoh tauladan. Jadilah seperti Rashid. Kalau nak jadi ma...

Pentingnya Kita Membayar Bil Pembentungan IWK

Kita semua tahu pasal sistem pembentungan, namum ramai yang tak sedar dan hanya mengambil mudah tentang pembayaran bil pembentungan perkar...

Bahaya Kereta Klon

Rasanya sudah kerap kali kita terbaca dan mendengar berita pasal kereta klon ini baik di media masa ataupun di media sosial. Banyak sangat...

Peperiksaan Online Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD)

Peperiksaan Online Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) dibawah kendalian  Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) merupakan salah satu peperik...

Writing Block Nak Tulis Blog?

Writing block bagi aku adalah mimpi ngeri buat seorang penulis. Kreativiti menulis tersekat dan anda jadi 'blur' otak jadi 'bl...

Most Popular This Week

Cara Mengetahui Handphone Samsung Original

Handphone clone berlambak dipasaran, sekali tengok nampak sebijik sama macam yang original. Telefon Samsung juga tidak dapat lari daripada ...

Cara Letak Lokasi Premis/Kedai Di Google Maps

Pernah tak anda terfikir untuk letak lokasi premis/kedai anda di dalam Google Maps . Bagi saya ia amat berguna di dalam kita menpekenalkan l...

Tips Mengenali Rayban Original Atau Palsu

Rayban adalah kacamata hitam yang popular, dan juga produk ini popular untuk di ciplak. Ini adalah tips mengenali Rayban original atau pals...

Cara Masukkan Lokasi Premis/Kedai Di Waze

Kini pelbagai faedah teknologi boleh diaplikasikan untuk memaksimakan keuntungan perniagaan. Jadi kita perlu sentiasa alert dengan setiap pe...

Baca Novel Online Percuma

Kini peminat tegar novel boleh baca novel online percuma. Tak kiralah samaada baca dekat laptop atau smartphone. Ada laman untuk baca nove...

mail