-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Pemenang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Pemenang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah sudah diumumkan setelah 30 buah blog bertarung selama satu bulan setengah untuk merebut hadiah bagi kategori SEO dan Artikel Terbaik.

Pemenang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Kontest ini dianjurkan sendiri oleh otai blogger Hasrul Hassan. Selalunya jika ada kontest SEO pasti aku kena bersaing dengan bro HH, tapi kali ini dia jadi penganjur. Maka kuranglah seorang persaing yang hebat.

Tahniah juga kepada semua blogger yang turut serta dalam kontest ini entri penyertaan rakan lain juga hebat-hebat. Bukan senang nak anjurkan kontest dan mendapat penaja dengan hadiah yang besar.

Jadi dengan sertai kontest juga boleh jadi salah satu sokongan buat rakan-rakan blogger yang anjurkan kontest, manalah tahu jika ada rezeki akan ada kontest besar seperti ini lagi dimasa akan datang.

Pemenang Kategori SEO

1 - http://www.bloggerlelaki.com/2015/08/telekung-reehans-pilihan-muslimah.html
2 - http://murnimohdyusof.blogspot.my/2015/08/telekung-reehans-pilihan-muslimah.html
3 - http://nad-lifeisfun.blogspot.my/2015/09/telekung-reehans-pilihan-muslimah.html
4 - http://www.anakulucheka.com/telekung-reehans-pilihan-muslimah/
5 - http://www.hajarshikin.com/2015/08/telekung-reehans-pilihan-muslimah.html

Pemenang bagi kategori artikel terbaik pula akan diumumkan kemudian oleh penganjur tak lama lagi, pening kepala agaknya Bro HH nak pilih artikel yang terbaik diantara yang terbaik. Kita tunggu dan lihat artikel siapa akan terpilih sebagai artikel terbaik.

Jutaan terima kasih buat semua penaja kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah iaitu Reehans Telekung Muslimah Eksklusif Istimewa serta tajaan bersama Lyssa Faizureen, Pakej Percutian Murah, serta Cheap and Budget Car Rental Kuala Lumpur.

Jom DISQUS... expand_more

Komen dengan Google+ expand_more

Komen dengan Facebook expand_more

mail