-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Nak simkad ONEXOX percuma? Siapa yang tak nak bila ada orang nak bagi benda percuma kan. Sebenarnya ini ada satu contest terbaru anjuran blog Coretan Anuar. Blog ini memang rajin buat contest SEO dan selalunya hadiah yang ditawarkan pun memang lumayan.

Dalam contest ini peserta perlu membuat satu artikel yang bertajuk "Pengalaman Bersama Onexox". Mungkin bagi aku tak susah sebab aku memang pengguna simkad Onexox.

Jika anda ingin mencuba simkad terbaik ini, bolehlah turut serta contest ini. Simkad akan diberikan secara percuma, cuma dengan syarat anda perlu ada blog dan mengikuti syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh penganjur. Nak tahu lebih lanjut pergilah terjah blog penganjur.

Contest SEO ini akan berlangsung agak panjang, keputusan akan ditentukan pada 21 Januari 2016 nanti. Entri penyertaan pula perlu berkisarkan pengalaman kita menggunakan simkad Onexox.

contest SEO onexox

Aku sendiri sebenar adalah pengguna telco Onexox, aku MNP nombor lama aku sejak penhujung tahun lepas. Ada banyak sebab sebenarnya kenapa bertukar kepada Onexox....

Tunggulah sambungan entri aku nanti. Malas nak tulis panjang-panjang dekat sini...hahahaa.

Kepada rakan-rakan blogger yang lain jom sertai kontest terbaik 2015 ini. Hadiah pun menarik tu. Kepada yang nak jadi penaja pun boleh, masih terbuka slot yang turut sama menyumbang kepada kejayaan contest ini.

Jom DISQUS... expand_more

Komen dengan Google+ expand_more

Komen dengan Facebook expand_more

mail