Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Preview Final AFC Cup 2015 : FC Istiklol vs Johor Darul Ta'zim

Final AFC Cup 2015 , telah  mencipta sejarah pada thun ini apabila Johor Darul ta'zim (JDT) menjadi pasukan Asia Tenggara pertama yan...

Pengalaman Bersama ONEXOX

Aku nak cerita sikit pasal pengalaman bersama Onexox yang aku sudah guna sejak satu tahun lebih, apa kelebihan yang ada pada simkad jimat i...

Blog Review : HeroBorneo.Com

Dikesempatan ini aku nak buat sedikit blog review, www.heroborneo.com . Ini adalah salah satu blog rakan blogger yang aktif menulis. Aku ken...

HTTPS Kini Untuk Pengguna Blogspot

Akhirnya HTTPS kini sudah sedia untuk pengguna blogspot . Namum setakat ini ia hanya untuk yang menggunakan blogspot.com sahaja, dan tiada s...

Kenapa Google Tak Suka Entri Blog Aku?

Kenapa google tak suka entri blog aku, dalam kata yang lebih tepat entri blog kita gagal untuk menawan hati enjin carian Google. Sebenar...

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Nak simkad ONEXOX percuma? Siapa yang tak nak bila ada orang nak bagi benda percuma kan. Sebenarnya ini ada satu contest terbaru anjuran b...

Belajar Membaca Alquran dengan Iqra' Bina

Proses belajar membaca Al-Quran kini lebih mudah dan cepat dengan adanya Iqra' Bina . Dengan set lengkap alat bantuan pembelajaran dan...

Alhamdulillah, Dah Pindah Rumah Baru

Alhamdulillah, tahun ini segala perancangan berjalan lancar dengan izin-Nya. Tahun ini  target kedua aku dalam hidup telah berjaya, iaitu me...

Pemenang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Pemenang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah  sudah diumumkan setelah 30 buah blog bertarung selama satu bulan setengah untuk merebut ...

Most Popular This Week

Cara Mengetahui Handphone Samsung Original

Handphone clone berlambak dipasaran, sekali tengok nampak sebijik sama macam yang original. Telefon Samsung juga tidak dapat lari daripada ...

Baca Novel Online Percuma

Kini peminat tegar novel boleh baca novel online percuma. Tak kiralah samaada baca dekat laptop atau smartphone. Ada laman untuk baca nove...

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Trafik Kawalan Udara Gred A41/A29

Pernahkah anda dijemput untuk menduduki peperiksaan online SPA (Suruhanjaya Perkhidmatan Awam)? Bukan senang untuk mendapatkan tempat dan l...

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik M41

Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Dan Diplomatik (PTD) Gred M41 SPA kini bersedia untuk pengambilan pegawai tadbir dan diplomatic. Ia berik...

Cara Senaman Untuk Kempiskan Perut

Perut anda Buncit! Boroi! Gendut! Bulat macam orang mengandung 8 bulan! Meh kita kempiskan perut yang buncit itu. Biar jadi lelaki kacak ...

mail