-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Tempahan Lembu/Kambing Qurban 2015

Assalamulaikum semuanya, masih dalam mood berhari raya ke. Mestilah seronok kan dapat makan kuih dan muih beraneka macam, makanlah jangan ha...

Isu Bauksit Di Kuantan

Sejak kebelakangan ini, pengeluaran bauksit di kawasan Kuantan meningkat dengan mendadak. Dan ia menjadi isu panas bagi penduduk setempat y...

Tips Berjimat : Hari Raya Jangan Balik Kampung

Salam Ramadhan, sedar tak sedar tak dah separuh perjalanan puasa kita tahun ini. Apabila sudah masuk pertengahan bulan Ramadhan, dah menjadi...

Most Popular This Week

Proton Iriz Vs Perodua Axia

Sejujurnya memang tidak adil jika kita nak bandingkan antara Proton Iriz dan Perodua Axia. Kedua model ini di dalam kelas segmen yang berbez...

Kemana Hilangnya Not RM500 dan RM1000

Generasi kini mungkin tidak pernah melihat apatah lagi memegang Not RM 500 atau Not RM 1000. Selepas not ini dimansuhkan sejak tahun 1998...

Cara Mengetahui Handphone Samsung Original

Handphone clone berlambak dipasaran, sekali tengok nampak sebijik sama macam yang original. Telefon Samsung juga tidak dapat lari daripada ...

Pengucapan Awam : Teknik Menarik Perhatian Audiens

Pengucapan awam merupakan salah satu cara yang paling efektif dalam menyampaikan maklumat serta dalam memberikan kesedaran kepada orang ...

Baca Novel Online Percuma

Kini peminat tegar novel boleh baca novel online percuma. Tak kiralah samaada baca dekat laptop atau smartphone. Ada laman untuk baca nove...

mail