-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Himpunan 100 Tips Hartanah Abang Ensem

Aku rasa ramai yang sudah tahu perlaburan dalam bidang hartanah ini bukan calang-calang dia punya masyuk, untung dia memang besar wooo.... ...

Tempahan Serunding Sedap

Kalau sebut serunding , pastinya tak dapat dipisahkan dengan Kampung Laut, Tumpat, Kelantan. Disinilah terdapatnya ramai pengusaha serundin...

Terima Kasih Blogr.My : Hadiah Kontest Teroka Perspektif

Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan. Hadiah Kontest Teroka Perspektif dah selamat aku terima, kiranya hadiah ini duit raya daripada Blogr.M...

Kenapa Blog Aku Kurang Dapat Trafik?

Aku tertarik dengan satu komen yang datang dari salah seorang pembaca blog aku, dia tanya aku kenapa blog dia susah / kurang dapat trafik ? ...

Qurban & Aqiqah Lebih Mudah Melalui e-Qurban

Zaman kini serba canggih, semua perkara kita boleh lakukan secara online. Teknologi serba canggih dan pantas. Semuanya dihujung jari kita, j...

Most Popular This Week

Kemana Hilangnya Not RM500 dan RM1000

Generasi kini mungkin tidak pernah melihat apatah lagi memegang Not RM 500 atau Not RM 1000. Selepas not ini dimansuhkan sejak tahun 1998...

Proton Iriz Vs Perodua Axia

Sejujurnya memang tidak adil jika kita nak bandingkan antara Proton Iriz dan Perodua Axia. Kedua model ini di dalam kelas segmen yang berbez...

Cara Mengetahui Handphone Samsung Original

Handphone clone berlambak dipasaran, sekali tengok nampak sebijik sama macam yang original. Telefon Samsung juga tidak dapat lari daripada ...

Pengucapan Awam : Teknik Menarik Perhatian Audiens

Pengucapan awam merupakan salah satu cara yang paling efektif dalam menyampaikan maklumat serta dalam memberikan kesedaran kepada orang ...

Tips Mengenali Rayban Original Atau Palsu

Rayban adalah kacamata hitam yang popular, dan juga produk ini popular untuk di ciplak. Ini adalah tips mengenali Rayban original atau pals...

mail