-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Pemenang Contest SEO iLancee.com

Selepas berhempas pulas selama sebulan akhirnya pemenang contest iLancee.com telah diumumkan. Aku yang turut besaing bersama rakan-rakan blogger lain di dalam contest SEO ini yang bersaing untuk keyword 'Buat duit di iLancee.com'.

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang dan juga kepada semua yang telah menyertai contest ini. Diharap iLancee.com akan adakan lagi contest seperti ini selepas ini., manalah tahu aku menang pula..hahaha

Saingan juga agak sengit sebenarnya. Namum bagi aku, bersaing dengan otai-otai blogger lain yang lebih lama daripada aku bergelumang di dalam dunia blogging itu sudah cukup menbanggakan.

Pemenang Contest iLancee.com

Pemenang Contest SEO iLancee.com

Mereka ini semuanya memang blogger hebat belaka, namum entri aku dapatlah juga merasa berada di nombor satu pada awal saingan.

Namum macam biasa pakar SEO blogspot Malaysia, bro Hasrul Hassan potong tang corner terus dia naik nombor satu. Dia punya pecut memang laju, memang tak terkejar aku, bro HH pakai enjin apa hah?

Pengalaman bersaing dengan blogger hebat-hebat ini buatkan aku gigih juga untuk mengasah teknik dan kemahiran untuk menawan SERP.

Secara tak langsung buatkan aku belajar lebih banyak lagi ilmu teknik SEO. Ilmu itu mungkin bukan untuk contest ini, tapi boleh aku gunakan untuk entri aku yang lain pula.

Jangan tanya aku apa teknik yang aku guna, sebab masa mula-mula join contest SEO ini aku pergi baca blog Hasrul Hassan dalam entri blog beliau yang bertajuk Rahsia Teknik Menang Contest SEO Duit Raya Casa Ombak.

Ini pula kedudukan aku dalam contest ini. Dapat nombor 4, okey la tu sebab yang bersaing pun bukan calang-calang blogger.


Jom DISQUS... expand_more

Komen dengan Google+ expand_more

Komen dengan Facebook expand_more

mail