-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Bahaya Main Clash Of Clans?

Clash Of Clans (COC) antara permainan terhangat di android sekarang. Dengar khabarnya bahaya main game ni, apa yang bahaya sangat Clash Of Clans ni? Boleh membawa maut ke?


Aku jawab ya, jika main COC sambil memandu kereta. Kalau main elok-elok tak ada yang bahayanya pun, yang penting jangan sampai asyik sangat sampai lupa tanggujawab.

Itu bukan masalah game, itu masalah sikap kita yang terlalu asyik nak jaga 'village' sampai rumah tangg…
desktop_windows Klik Untuk Baca Artikel Penuh comment Go to comments

Most Popular This Week

Proton Iriz Vs Perodua Axia

Sejujurnya memang tidak adil jika kita nak bandingkan antara Proton Iriz dan Perodua Axia. Kedua model ini di dalam kelas segmen yang berbez...

Tips Mengenali Rayban Original Atau Palsu

Rayban adalah kacamata hitam yang popular, dan juga produk ini popular untuk di ciplak. Ini adalah tips mengenali Rayban original atau pals...

Cara Mengetahui Handphone Samsung Original

Handphone clone berlambak dipasaran, sekali tengok nampak sebijik sama macam yang original. Telefon Samsung juga tidak dapat lari daripada ...

Sebelum Menara Berkembar Petronas (KLCC) Dibina

Sebelum ada yang kini, sudah tentunya ada asal yang lama. Begitulah juga kisahnya dengan tapak berdirinya mercu tanda pencakar langit banda...

Baca Novel Online Percuma

Kini peminat tegar novel boleh baca novel online percuma. Tak kiralah samaada baca dekat laptop atau smartphone. Ada laman untuk baca nove...

mail