-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Aurat Lelaki

Sering kali kita dengar pembincangan pasal aurat wanita, dan amat jarang sekali orang nak bercakap pasal aurat lelaki, kenapa? Ia tak penti...

Sejarah Minuman Milo

Aku rasa secara purata ramai rakyat Malaysia membesar dengan minum Milo. Tahukah anda tak semua orang tahu akan sejarah minuman Milo tetapi...

Kesan Fikiran Negatif

Cara kita berfikir tak sama, sebab otak lain-lain. Ada orang sentiasa berfikiran positif dan ada juga yang suka berfikiran negatif. Apa kes...

Aku Dan Mimpi

Aku tersedar tadi dari tidur, rasanya baru sekejap aku lelapkan mata tadi. Namum di dalam mimpi aku terasa sungguh lama, rasanya macam dah ...

Mudah Percaya 'Orang Alim'

Orang alim atau selalu juga kita sebut 'warak', menjadi kebiasaan kita untuk hormat golongan ini kerana ketinggian ilmu mereka sert...

Ini Bukan Kisah Harta Karun Di Pulau Nangka

Aku pun tertunggu-tunggu juga apakah harta karun berjaya dibawa keluar dari Pulau Nangka , namum selepas tarikh yang dijanjikan tiada juga ...

Ketakutan Itu Ilusi

Ketakutan sememangnya wujud didalam diri setiap manusia. Dan ia menjadi salah satu sifat yang sebati dalam diri kita. Walaupun sifat takut ...

Most Popular This Week

Cara Mengetahui Handphone Samsung Original

Handphone clone berlambak dipasaran, sekali tengok nampak sebijik sama macam yang original. Telefon Samsung juga tidak dapat lari daripada ...

Baca Novel Online Percuma

Kini peminat tegar novel boleh baca novel online percuma. Tak kiralah samaada baca dekat laptop atau smartphone. Ada laman untuk baca nove...

Cara Masukkan Lokasi Premis/Kedai Di Waze

Kini pelbagai faedah teknologi boleh diaplikasikan untuk memaksimakan keuntungan perniagaan. Jadi kita perlu sentiasa alert dengan setiap pe...

Biodata Kapten Norudin Abd Majid

Nama Kapten Norudin Abd Majid menjadi sebutan seiring dengan isu kehilangan pesawat MH370 . Siapakah Kapten Norudin Abd Majid sebenarnya? ...

Tips Mengenali Rayban Original Atau Palsu

Rayban adalah kacamata hitam yang popular, dan juga produk ini popular untuk di ciplak. Ini adalah tips mengenali Rayban original atau pals...

mail