-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Video Pertengkaran Staff JDT Dan T-Team

Video Pertengkaran Staff JDT Dan T-TeamBerikutan perlawanan diantara JDT vs T-Team yang telah dibatalkan. Ada rakaman video pertengkaran diantara staff JDT dan T-Team ketika mereka bergerak masuk ke bilik persalinan.

Setakat ini perlawanan antara JDT vs T-Team bagi saingan Piala FA 2014 pusingan ke-2 akan ditangguhkan, sehingga keputusan dikeluarkan oleh Jawatankuasa Pertandingan Tempatan FAM bersidang bagi memutuskan tindakan selanjutnya samada akan diadakan perlawanan ulangan, kemenagan percuma atau sebagainya.

Ini pula menurut penjelasan daripada Azraai Khor berkenaan bagaimana insiden ini boleh berlaku. Pemain T-Team telah disepak, serta staf kejurulatihan T_team telah ditumbuk semasa menuju masuk ke bilik persalinan.

Insiden berlaku semasa semua pemain dan staf kedua-dua pasukan menuju ke bilik persalinan.

Atas sebab keselamatan, T-Team telah mengambil keputusan untuk tidak keluar ke padang untuk menyambung separuh masa kedua.

Video Pertengkaran Staff JDT Dan T-Team


Diharap segala keputusan dapat dibuat dengan adil, tidak berat sebelah. Lagi bagus jika tiada insiden seperti ini lagi di masa akan datang. Jika asyik begini keadaannya, sampai bila-bila pun bolasepak negara takkan maju.

Jom DISQUS... expand_more

Komen dengan Google+ expand_more

Komen dengan Facebook expand_more

mail