-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Terbaik Bulan September 2013

Ini dia aku persembahkan senarai entri yang terbaik yang menarik perhatian pembaca di bulan september. Kepada yang terlepas itu boleh lah pergi terjah entri terbaik dari ladang nie.

Terbaik Bulan September 2013


10 entri popular bulan september:

1. Tips Membuatkan Otak Blogger Berfikir Lebih Pantas - sesiapa yang mahu otak mereka befikir lebih pantas boleh la baca petua-petua yang tulis tu. Mnalah tahu kan lepas ni idea untuk tulis entri blog makin mencurah-curah.

2. Cara Fatimah Az Zahra Meminta Maaf Kepada Suaminya - peringatan buat semua isteri dan unutk suami juga sebenarnya. Kisah tauladan yang patut dijadikan iktibar untuk semua pasangan suami isteri. Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada semua.

3. Rahsia Batu Karbala Syiah - slah satu isu Syiah yang sedang menyersang Malaysia sekarang. Ini satu pembongkaran tentang batu yang yang sering digunakan oleh pengikut Syiah untuk solat. Naka tahu lebih lanjut pasal kisah batu karbal ini. Jom terjah entri khas ini

4. Kenaikan Gaji Penjawat Awam 2013/2014? - entri ini terbit apabial tersebarnya khabar angin berkenaan kenaikan atau pelarasan gaji kakitangan awam. Maklumlah pembentangan bajet kan 25 oktober nanti.

5. Dimana Silapnya Ego Lelaki? - Saja aku letak lelaki disitu, tapi aku bukan nak cerita pasal ego lelaki sahaja, tapi menbabitkan ego wanita juga. Nak tau siapa lebih ego, pi la baca entri menarik ni.

6. Simptom Anda Mengalami Stress - Kita tak sedar ramai diantara kita sekarang yang sedang stress. Cuma kita tak tahu stress itu teruk atau tidak. Kadang-kadang kita buat tak kisah pasla stress ini. Tapi jika kita tak mahu tersu hidup dalam stress, marilah kita sama-sama scan diri kita ada stress ke tak.

7. Jiwa-Jiwa Kecil - Aku tertarik untuk mengulas pasal satu ayat daripada Prof HAMKA. Satu ayat dia berkenaan jiwa yang kecil berbanding jiwa yang besar. Kalau nak tahu kita ni berjiwa kecil atau berjiwa besar, kena baca entri ini.

8. Dilema Filem Melayu - Kisah filem Melayu yang hidup segan, dan kisah filem melayu yang bagi pendapat aku ada kualiti, namum tidak mendapat sambutan daripada rakyat Malaysia.

9. Siapakah Budak Lelaki Yang Hebat Ini? - Ini kisah perjuangan seorang budak lelaki. Dia bekerja denagn bapanya membuat peluru untuk perjuang Mujahiddin Syria.

10 Jumlah Lelaki Melebihi Wanita Di Malaysia - Statistik yang dikeluarkan berkenaan nisbah lelaki dan wanita di Malaysia.

Jom DISQUS... expand_more

Komen dengan Google+ expand_more

Komen dengan Facebook expand_more

mail