-->

Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

Sambutan Ambang Kemerdekaan 1957

Ambang kemerdekaan pada tahun 1957, aku percaya suasana dan kemeriahannya tidak sama dengan apa yang kita rasa pada sambutan ambang kemerdek...

Lelaki Lambat Matang

Lelaki lambat matang, itu sering kita dengar dari mulut-mulut orang, lebih-lebih lagi daripada kaum wanita. Betul ke fakta ini, atapun auta...

CEO Lelaki Terkaya Di Dunia 2013

CEO atau selalunya atuk aku sebut Ketua Pegawai Eksekutif, tapi kita selalu sebut CEO je kan. Tak kisahlah nama sebut apa pun kan, yang pen...

Salahuddin Al-Ayubi Perangi Syiah Sebelum Tawan Baitul Maqdis

Kisah Syiah Di Malaysia kini sedang hangat diperkatakan. Namum sejarah Syiah ini cukup panjang. Kali ini aku ingin mengimbau kisah Salahu...

Cara Syiah Masuk Ke Malaysia

Syiah Di Malaysia bukannya baru setahun dua. Mereka sebenarnya sudah mulai bertapak sejak sekian lama. Daripada rekod pemerhatian, mungki...

Proton Suprima S Spec : Mampukah Ubah Perspeksi Rakyat

Proton Suprima S baru dilancarkan oleh Proton . Dengan model hatchback yang garang, dapatkah menambat hati pemuda Malaysia untuk membelinya...

Dilema Proton

Proton adalah kilang membuat kereta nasional bagi negara kita, Malaysia. Sedar tak sedar sudah 30 tahun wujudnya Proton. Namum sedarkah ki...

Blogger Lelaki Menangis

Kita hidup penuh ranjau. Jika kta tidak 'keras' tak mungkin kita mampu redah semua kesukaran. Namum di dalam ketabahan itu, adak...

Wahai Lelaki Jom Bakar Lemak

Nak kempiskan perut , nak turunkan berat badan, nak adi kurus , jadi kita kena membakar lemak. Memang kita perlu bersenam. Tapi gaya perma...

Cara Senaman Untuk Kempiskan Perut

Perut anda Buncit! Boroi! Gendut! Bulat macam orang mengandung 8 bulan! Meh kita kempiskan perut yang buncit itu. Biar jadi lelaki kacak ...

Cabaran Blogger Lelaki

Cabaran blogger lelaki untuk mencelah ruang diantara blogger-blogger otai semua agak sendat. Aku muncul ke dunia blog ini ditengah-tengah k...

Bismillahirahmanirrahim

Dengan lafaz suci Bismillah. Aku mulakan bicara diblog ini, Blogger Lelaki. Salam perkenalan dari aku, izinkan aku nanti untuk mencoret dan...

Most Popular This Week

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik M41

Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Dan Diplomatik (PTD) Gred M41 SPA kini bersedia untuk pengambilan pegawai tadbir dan diplomatic. Ia berik...

Selamat 2019 Tinggal 2018

Selamat tinggal 2018, tahun yang memberikan seribu makna. Tahun yang sangat baik kepada aku, secara peribadi, keluarga dan juga dunia online...

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif LHDN Gred 41

Sudahkah anda membuat semakan maklumbalas mengenai Peperiksaan Pegawai Eksekutif Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) gred 41 di laman web ‘htt...

4 Langkah Mudah Untuk Tingkatkan Jangka Hayat Penyaman Udara Anda

Cuaca panas dan hujan yang tidak menentu kini telah menyebabkan alat penyaman udara menjadi satu keperluan bagi kebanyakan rumah di Malaysia...

Mencari Jawatan Kosong 2017

Jika anda sedang mencari jawatan kosong 2017. Kini anda boleh gunakan protal cari kerja kosong di MauKerja.my untuk mencari kerjaya idaman a...

mail