Tips Promosi Percuma Di Facebook

Tips Promosi Percuma Di Facebook

Ramai yang aku rasa nak tahu cara jimatkan kos promosi. Iyalah, nak buat pengiklanan ni bukan sikit-sikit modal yang perlu dikeluarkan.

Nak tak nak, promosi tetap kena jalankan juga. Sebab dah menjadi adat orang berniaga online. Jadi selagi kita boleh jimatkan kos, kita jimat.

Cut Cost! Cari jalan untuk pastikan kos promosi kita itu minima dengan keuntungan maksima.

Dekat Facebook ini, orang suka buat iklan sebab disitulah lubuk. Ramai orang melepak dekat situ. Jadi disebabkan itulah pihak FB sendiri ada buat FBads. tapi itu perlukan kos dan teknik yang betul.

Masalah ini selalunya terjadi kepada mereka yang baru nak bermula buat bisnes online di Facebook. Jika kita terus terjun buat iklan berbayar di FB tanpa belajar perkara asas, Silap haribulan modal melayang dengan kos promosi yang tidak berbaloi jika dibandingkan dengan pulangan.

Sebelum kita rugi, buang duit begitu sahaja, apa kata kita cuba cara promosi percuma di Facebook.


Download: E-book Percuma Teknik Promosi Di FB

Tips Promosi Percuma Di Facebook


Tips Promosi Percuma Di Facebook

Baiklah apa yang aku dah baca dalam ebook ini, ia adalah satu panduan bagaimana kita nak merangka gerak kerja kita dalam melakukan promosi di Facebook secara percuma.

3 kaedah yang boleh digunakan untuk cara promosi secara percuma di FB adalah :-

1. Guna akaun sendiri
2. Bina fanpage produk
3. Guna GROUP di facebook

Ah, merepek. Semua orang dah ada akaun facebook, group jualan apakebenda?, Fanpage pun berapa je orang 'Like'.

Sudah nak hancur jari post di wall sendiri, post di group…post di fan page..tapi macam tak berapa nak jalan je jualan.

Sebab itulah kita nak kena belajar 'skill' yang betul untuk jadikan Facebook adalah lubuk kita cari pelanggan untuk buat duit.

Kita tak boleh 'main belasah' jika benar-benar serius nak berniaga online. Kita kena rancang bagaimana nak menjual, dan cara nak pastikan produk kita terjual.

Jadi tak payah tunggu lagi.

Teruskan langkah anda dengan cara promosi produk di internet tanpa kos yang mahal.


Meh kita baca : E-book Percuma Cara Promosi Di Facebook


Sudah ramai orang yang berniaga di FB. Memang ternyata Facebook adalah lubuk untuk buat duit online. Jadi ambil sedikit masa anda untuk download e-book ini dan teruskan langkah seterusnya untuk majukan bisne online anda.

Share this:

Disqus Comments