blogger lelaki logo

Last Minute Booking : Rancang Percutian Di Saat Akhir

2 Komen
Bagi mereka yang sibuk, membuat perancangan percutian 'last minute' boleh membuatkan keadaan jadi kalut. Tapi jangan risau sebab adanya Last Minute Booking yang akan membantu kita menguruskan percutian dengan lebih tenang walaupun disaat-saat akhir.

Last Minute Booking (LMB) merupakan agensi perlancongan yang beroperasi di Lembah Klang. Mereka ada menyediakan servis untuk urusan tiket dan perlancongan di tempat-tempat yang menarik.

Anda boleh memilih lebih kurang 5000 pakej perlacongan di seluruh dunia yang disediakan oleh Last Minute Booking.

Bagusnya LMB ini adalah mereka telah menjalankan kerjasama dengan 32 syarikat penerbangan dalam urusan fasiliti auto-tiket.

Lebih mudah berurusan melalui LMB adalah kerana mereka ada menyediakan aplikasi di telefon pintar untuk segala urusan percutian anda.

Semuanya hanya dihujung jari anda, walaupun mungkin peracangan percutian anda dilakukan dalam saat akhir segala urusan dapat dilakukan dengan mudah dan cepat.

Sebenarnya kalau kita tak tergesa-gesa pun boleh gunakan perkhidmatan LMB ini. Lebih mudah segala urusan percutian kita.

Last Minute Booking : Rancang Percutian Di Saat Akhir

Download Aplikasi Last Minute Booking ke Smartphone Anda.

App Store : Last Minute Booking Untuk Android
Google Play : Last Minute Booking Untuk iOS

Last Minute Booking
No.3, Jalan Tapah, Off Jalan Goh Hock Huat,
41400 Klang, Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.
Nombor Telefon : +603-33431800
Fax : +603-33438100
Email : [email protected]
website : www.lastminutebooking.com.my

2 Komen untuk "Last Minute Booking : Rancang Percutian Di Saat Akhir"

avatar

tapi selalunya yang last minute tu lah yang akan menjadi..hehe

avatar

plan awal selalunya susah nak jadi, last minit itu juga yang jadi

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.