RF3 World Firmax3 Malaysia

15 Komen
RF3 World Firmax3 Malaysia. Produk berasaskan kesihatan dan kecantikkan bagus untuk penjagaan luaran serta dalaman yang sesuai untuk diamalkan oleh kaum wanita dan lelaki. ia sudah berada di pasaran sejak tahun 2013 lagi.

Firmax3 adalah salah satu antara 4 produk utama yang dihasilkan oleh RF3World berada dipasaran selian itu mereka juga mengeluarkan produk seperti Soulmax3, O2max3 dan Slimax3.

Produk yang dihasilkan oleh RF3 World ini telah mendapat kelulusan daripada  Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan juga sijil HALAL daripada JAKIM. Mereka juga memiliki pelesenan bagi pengeluaran dan penjualan makanan, produk ubat, dan produk farmaseutikal iaitu Good manufacturing practices (GMP).

Produk kecantikkan ini mendapat sambutan hangat serta sedang berkembang ke peringkat yang lebih tinggi sehingga ke luar negara, Frimax3 sudah diterima ramai.

Bukan sahaja menumpukan pasaran di Malaysia. Syarikat e-dagang milik bumiputera ini, kini sedang melebarkan sayap ke pasaran antarabangsa dan sudah menjelajahi pasaran dirantau asia tenggara meliputi Thailand, Indonesia, Brunei dan juga Singapura.


RF3 World Firmax3 Malaysia


Produk RF3 World Firmax3 Malaysia

Produk RF3 World iaitu Firmax3 antara yang laris di pasaran Malaysia. Produk telah terjual sebanyak 60 hingga 70 ribu di pasaran Malaysia dan dalam masa 6 bulan sahaja  produk ini telah menembusi pasaran di sembilan buah negara. Ini menunjukkan bertapa produk ini telah diterima dan mendapat sambutan.

Bahan-bahan semulajadi yang kaya dengan khasiat telah di kisar menjadi "Super Halus" dan formulasinya diadunkan menjadi krim yang mana apabila ia disapu pada kulit ia menyerap dengan pantas, meresap masuk ke dalam peredaran darah.

Firmax3 adalah produk berasaskan krim pertama di Malaysia yang menggunakan kaedah terapi daripada bahan-bahan tumbuhan semulajadi. ia diproses dengan menggunakan teknologi Nano yang mampu menengangkan kulit dan membaiki sel-sel kulit.

Firmax3 akan memulihkan hormon dalaman, ianya adalah untuk merawat bermacam-macam penyakit yang berpunca daripada ketidakseimbangan hormon seperti tekanan, menguruskan badan, menegangkan payudara dan banyak lagi kelebihan yang Firmax3 tawarkan.

Kandungan RF3 World Firmax 3

Krim RF3 World Firmax3 Malaysia telah diadun dengan bahan-bahan semulajadi yang sangat berkhasiat antaranya Pegaga, Tongkat Ali, Manjakani, Aloe Vera dan pelbagai lagi bahan yang sudah terbukti khasiatnya serta kaya dengan vitamin.

Kandungan RF3 World Firmax 3



1. Kigelia Africana Extract
Khasiatnya adalah untuk menegang dan melembutkan kulit. Ia juga berupaya mengurangkan kesan parut pada kulit.

2. Manjakani  
Sememangnya sudah terkenal dan terbukti khasiatnya, amat sesuai untuk para wanita serta mampu pencegah jangkitan.

3. Pegaga (Centella Asiatica) 
Sangat kaya dengan Vitamin A dan C. Berupaya membantu proses penyembuhan. Selain itu ia juga menggalakkan sintesis kolagen secara semulajadi.

4. Yam Liar (Dioscorea Villosa) 
Mampu meningkatkan metabolisma, Antioksida serta merehatkan otot. Melalui kandungan aktfinya, diosgenin akan ditukarkan kepada phytohormone melalui aktiviti progesterone.
 
5. Aloe Vera 
Sanagat berkesan bertindak sebagai agen pelembap dalam kebanyakkan produk penjagaan kulit. Ia dapat menegang, merangsang dan membaharui kulit untuk kelihatan awet muda.

6. Sel Asas Epal 
Epal mengandungi sel asas yang amat tinggi. Sepertimana sel asas manusia, sel asas tumbuhan juga berupaya membentuk sel yang baru.

7. Tongkat Ali 
Nama santifiknya adalah Eurycoma longifolia pula akan membantu untuk proses pembentukan testosterone, kegunaannya adalah untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.

8. Ekstrak Soya 
Kandungan soya memiliki persamaan dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones berupaya ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Membantu menambahkan estrogen dalam badan. Malah ia juga juga membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.

9. Kollagen
Keupayaan kollagen dalam proses pengantian 'soft tissue' dan kartilage yang sudah rosak serta menggantikan sel-sel kulti yang berparut dengan sel yang baru dan sihat.

10. Vitamin A 
Vitamin A ini mudah larut dalam lemak, sangat bagus untuk membantu pembentukkan sel kulit yang baru. ia juga membantu kulit melawan kerosakkan akibat daripada radikal bebas.

11. Vitamin B3
Vitamin B3 pula perlu untuk pernafasan sel, menghasilkan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protien, peredaran darah yang lebih sempurna dan kulit yang sihat.

12. Vitamin E
Kegunaannya adalah untuk mengurangkan kesan-kesan 'stretch arks' serta mampu menghalang kesan 'age spots'. Juga berupaya mengimbangkan minyak pada kulit, cegah kelembapan hilang daripada kulit dan menguatkan lagi fungsi yang melindungi kulit.

13. Vitamin B5 
Vitamin B5 memainkan peranan dalam mengawal kandungan kolesterol jenis LDL dan HDL dalam saluran darah. Selain itu ia juga digunakan untuk proses memecahkan karbohidrat dan protien kepada tenaga. Boleh merawat dan mencegah jerawat.


Kelebihan RF3 World Firmax3

Secara khususnya Firmax3 ini bagus untuk para wanita yang selalu mementingkan soal kecantikkan. Mana-mana bahagian yang kendur akan kembali tegang dengan krim istimewa Firmax3.
  • Mampu menegang dan menaikkan payudara yang kendur.
  • Juga boleh mengurangkan bawah lengan yang kendur.
  • Membantu menegangkan perut dan membentuk pinggang.
  • Mengurangkan kedutan, kedutuan bawah mata (eyebag) pun boleh hilang.
  • Membantu mereka yang mahu membentuk peha dan punggung yang cantik.

Firmax3 akan memberi kesan yang pantas kepada penggunanya. Kesannya akan mulai rasai perubahan seperti kulit yang semakin gebu dan tegang, serta kedutan-kedutan pada kulit akan mulai hilang dalam tempoh 1-3 hari selepas menggunakan produk ini.

Berikut adalah antara kelebihan yang mampu Firmax3 lakukan pada pemakainya:
  • Membuat kawalan minyak pada kulit wajah
  • Menyembuhkan dan mengurangkan jerawat pada muka
  • Kedut-kedutan di dahi dapat dhilangkan
  • 'Eye bag' atau kesan lebam bawah mata dapat di atasi
  • Menaikkan seri wajah muka
  • 'Double chin' atau dagu berlapis dua pun akan dapat diatasi
  • Bawah lengan yang kendur juga akan kembali tegang
  • Simptom-simptom menopos dapat dikurangkan
  • Kedutan pada kulit dapt dikurangkan
  • Hormon thyroxin dapat dikawal
  • Menghasilkan bentukpunggung dan paha yang cantik
  • Mampu membuatkan faraj kembali ketat
  • Masalah resdung juga boleh diatasi
  • Mampu meningkatkan selera seks


Bukan sahaja ia sesuai untuk wanita, namum Firmax3 juga bagus untuk diamalkan oleh pengguna lelaki :
  • Membantu pembentukkan semula tisu lelaki seperti testis dan prostat.
  • Mampu membentuk ciri-ciri seksual lelaki serta dapat memulihkan sekunder termasuk otot kasar dan tulang.
  • Membantu dalam pertumbuhan misai dan bulu.
  • Berupaya mengekalkan kesihatan dan tubuh serta mampu mencegah osteoporosis
  • Mampu memberikan kesan untuk meningkatkan nafsu seks.
  • Berupaya untuk menguatkan tenaga dalaman dan daya tumpuan seseorang.

Cara Penggunaan RF3 World Firmax3 Malaysia

Cara menggunakan Krim Firmax3 agar ianya bertindak dengan berkesan. Pastikan tangan atau jari jemari anda dalam keadaan bersih sebelum menggunakan krim ini.


1. Seeloknya bahagian badan yang ingin disapu Firmax3 dalam keadaan lembap (dibasahi dengan air) sebelum sapuan dilakukan, terutamanya selepas mandi.

2. Ambil sedikit sahaja krim Firmax3, hanya dengan hujung jari sahaja atau boleh menggunakan stick roller.

Cara Penggunaan RF3 World Firmax3


3. Sapukan Firmax3 pada bahagian kulit (dengan cara disapukan sambil membentuk corak pusingan berlawanan dengan arah jarum jam), 

Cara Penggunaan RF3 World Firmax3

kecuali pada bahagian tertentu seperti leher, firmax3 disapukan dari bawah keatas.

Cara Penggunaan RF3 World Firmax3


4. Ulangi penggunaan Firmax3, dua kali sehari atau lebih, namun demikian jumlah yang digunakan hanya sedikit sahaja seperti yang dinyatakan diatas.

5. Pastikan anda meminum air 3-4 liter sehari.

Untuk keterangan lebih lanjut tentang cara-cara pemakaian atau menggunakan krim Firmax3  ini. Anda boleh tonton video dibawah.





Harga Frimax3

Harga bukan ahli :
Frimax3 = RM150.00 untuk 1 Kotak (15ml)
Soulmax3 = RM170
O2max3 = RM170
Slimax3 = RM170

(tidak termasuk kos penghantaran)

Nak lagi murah, anda perlau menjadi ahli.

Harga Ahli
3 unit Firmax3 15ml = RM250
2 unit antara O2max3/Soulmax3/Slimax3 = RM250 (Boleh Campur Produk)


Peluang Menjadi Usahawan Bersama RF3 World Malaysia

RF3 World syarikat pengeluar produk yang khusus untuk kesihatan dalaman dan luaran. Terdapat empat (4) produk terbaik yang sering mendapat permintaan tinggi, iaitu:

  1. SOULMAX3
  2. FIRMAX3
  3. O2MAX3
  4. SLIMAX3

RF3 World juga membuka peluang keusahawanan kepada mereka yang minat untuk menjadi usahawan. Anda dapat menjadi usahawan sebuah syarikat produk hebat, tanpa modal yang tinggi dan menghasilkan keuntungan yang berlipat ganda.

Untuk sebarang informasi tentang produk boleh hubungi Team Agen RF3 World yang merupakan pengedar sah RF3 World.

Facebook Page: RF3 World
Nor Jannah: 017 344 8876
Yuli: 019 302 5099
Mahani: 011 3124 8158
Faezah: 012 906 3849
RF3 World menawarkan produk yang boleh menolong orang ramai untuk berjaya dan maju dalam perniagaan. Peluang kepada mereka yang mahu menjana pendapatan lumayan melalui perniagaan yang begitu mudah. Perniagaan ini boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja.


Contest ini dianjurkan oleh: AkmaOmar.com ditaja bersama RF3 World,RF3Worldmy.wordpress.com, OmbakCreatives.com, BengkungOpah.com,AlphaLipid.my, dammahumnib.com, KongsiBersamaNora, Onlajer.com, Afiffuddin.com

15 Komen untuk "RF3 World Firmax3 Malaysia"

avatar

wow hebatnyaaaaaaaaaaaaa

avatar

patut bini aku ada tanya aku benda nih..

avatar

Terbaik firmax..mudah digunakan. cuma sapu di nadi tangan dan leher dan menambah oksigen dalam darah kita. firmax 3 juga mudah dibawa kemana-mana. Dah banyak testimoni yang berjaya menyelesaikan masalah kesihatan yang berkaitan hormon.

Saya dulu pengguna firmax..sekarang alhamdulillah terus jadi pengedar firmax 3

avatar

Semoga berjaya dengan RF3 World Firmax3, terima kasih atas postingan Firmax3 Produk Terbaik RF3 Worldnya :) sangat bermanfaat sekali dan mohon review artikel ku tentang Review Produk RF3 World Firmax3 Malaysia

avatar

Salam bro.... asal saja ada contest SEO pasti ada Blogger Lelaki. BL memang hebat bab SEO. Saya pun terkial-kial lagi pasal SEO. pelik untuk buat experiment. Moga berjaya bro BL aka Kucha Lana.

avatar

Terbaiklah, baru lepas tulis entri je ni sebab terbaca contest ni >_<

http://www.mejuez.com/2016/03/rf3-world-firmax3-malaysia.html

avatar

Assalamualaikum BL....Goodluck yer...Dari Kontest yang sama

http://www.myideakini.com/2016/04/rf3-world-firmax3-malaysia.html

avatar

Semoga berjaya dalam contest ini! Nampaknya entri senior blogger ni sememangnya mantap-mantap belaka!

http://mygoingdistant.blogspot.com/2016/03/rf3-world-firmax3-malaysia.html

avatar

Semoga berjaya menang lagi ...

Tak ramai lak blogger yang masuh tanding untuk kontest SEO RF3 World Firmax3 Malaysia ni. Depa takut kat hang ni .. hahaha

avatar

ada-ada je bro ni...gua tak buat apa-apa pun...hahaha

avatar

Assalam terima kasih join...ada can ni menang lagi hehe

avatar

power entri bro ni.. Sepower orangnya . good luck k

avatar

bro pun tak kurang hebatnya jugak

avatar

susah jugak ni..ramai otai-otai lagi hebat ni

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.