blogger lelaki logo

Marilah Mengundi MSMW2016

5 Komen
Sudahkah anda mengundi untuk MSMW2016 ? Antara anugerah untuk menghargai kerja-kerja blogger di Malaysia. Malah ia juga boleh menjadi ruang untuk menjenamakan blog.

Disebabkan ada rakan-rakan blogger yang menjadi calon, jadi aku ringankan jari untuk klik "Undi" pada blog rakan-rakan yang buat aku serba salah nak undi. Blog mana aku dah undi tahun lepas tu rilek dulu, tahun ini aku undi rakan yang lain pula ye ...hehehe..bagi adil naaa.

Nak tahu aku undi siapa? Itu rahsia. Kita tunggu aje siapa yang bakal bawa pulang MSMW2016 bagi kategori masing-masing.

Pada tahun ini nampaknya ada perubahan lagi dari segi kategori yang dipertandingkan. Dan ada beberapa blog ternama dan hebat turut menjadi calon pada tahun ini. Pada aku memang susah nak jangka siapa yang akan menang dalam setiap kategori.

Marilah Mengundi MSMW2016

Kategori MSMW2016:-
  • Best Foodie Blog
  • Best Lifestyle Blog
  • Best Travel Blog
  • Best Content Blog
  • Best Video Blog
  • Most Engaging Blog
  • Most Entertaining Blog
  • Promising Blogger of the Year
  • Best Blog of the Year

Malah ada juga blog yang pernah menjadi pemenang tahun-tahun lepas juga tercalon pada tahun ini. Adakah blog ini akan menjulang trofi anugerah sekali lagi tahun ini.

Pemenang MSMW2015 adalah seperti berikut :-
  • BEST NEWS BLOG - http://cgkaunseling.blogspot.com/
  • BEST FOODIE BLOG - http://squallcuisine.com/
  • BEST GADGET & TECHNOLOGY BLOG - http://www.ohsem.me/
  • BEST GOSSIP & ENTERTAINMENT BLOG - http://www.spinorbinmusic.com/
  • BEST LIFESTYLE BLOG - http://www.akupenghibur.com/
  • BEST COMICS BLOG - Tiada pemenang
  • BEST PHOTOGRAPHY BLOG - http://tarmizishukri.com/
  • BEST SHOPPING BLOG - http://telekung.com.my/
  • BEST SPORTS BLOG - http://www.motorsportroom.my/ <<== blog milik Melastik Bintang..
  • BEST TRAVEL BLOG - http://timetravelafif.blogspot.com/

Jadi jomlah mengundi blog-blog kesayangan korang, disini => MSMW2016

p/s: Jangan cari blog aku sebab blog aku tak masuk bertanding...hahaha

5 Komen untuk "Marilah Mengundi MSMW2016"

avatar

haha..

gi undi blog aku plak.

avatar

banyak blog-blog yang best masuk bertanding..semoga berjaya..

avatar

semoga berjaya kepada semua calon

avatar

saya dah support mereka.

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.