blogger lelaki logo

Pemenang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah

25 Komen
Pemenang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah sudah diumumkan setelah 30 buah blog bertarung selama satu bulan setengah untuk merebut hadiah bagi kategori SEO dan Artikel Terbaik.

Pemenang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Kontest ini dianjurkan sendiri oleh otai blogger Hasrul Hassan. Selalunya jika ada kontest SEO pasti aku kena bersaing dengan bro HH, tapi kali ini dia jadi penganjur. Maka kuranglah seorang persaing yang hebat.

Tahniah juga kepada semua blogger yang turut serta dalam kontest ini entri penyertaan rakan lain juga hebat-hebat. Bukan senang nak anjurkan kontest dan mendapat penaja dengan hadiah yang besar.

Jadi dengan sertai kontest juga boleh jadi salah satu sokongan buat rakan-rakan blogger yang anjurkan kontest, manalah tahu jika ada rezeki akan ada kontest besar seperti ini lagi dimasa akan datang.

Pemenang Kategori SEO

1 - http://www.bloggerlelaki.com/2015/08/telekung-reehans-pilihan-muslimah.html
2 - http://murnimohdyusof.blogspot.my/2015/08/telekung-reehans-pilihan-muslimah.html
3 - http://nad-lifeisfun.blogspot.my/2015/09/telekung-reehans-pilihan-muslimah.html
4 - http://www.anakulucheka.com/telekung-reehans-pilihan-muslimah/
5 - http://www.hajarshikin.com/2015/08/telekung-reehans-pilihan-muslimah.html

Pemenang bagi kategori artikel terbaik pula akan diumumkan kemudian oleh penganjur tak lama lagi, pening kepala agaknya Bro HH nak pilih artikel yang terbaik diantara yang terbaik. Kita tunggu dan lihat artikel siapa akan terpilih sebagai artikel terbaik.

Jutaan terima kasih buat semua penaja kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah iaitu Reehans Telekung Muslimah Eksklusif Istimewa serta tajaan bersama Lyssa Faizureen, Pakej Percutian Murah, serta Cheap and Budget Car Rental Kuala Lumpur.

25 Komen untuk "Pemenang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah"

avatar

Nampaknya Pakar SEO kite ni menang lagi... Tahniah! Mu memang hebat bro!

avatar

bro sebenarnya pakar SEO..dengan blog baru pun dapat ranking SERP yang baik...mungkin selepas ini blog baru tu akan jadi hebat macam blog bro yang lama

avatar

kemah keming demo

saya pun domain baru..tp xpower seo

avatar

Tahniah brother BL.. makan besar bro heehe.... Memang layak sebagai Pakar SEO

avatar

Tahniah...semua hebat2 yang menang..

avatar

SEO ni nak kena sabar...memang memakan masa...xlama lagi power la tu

avatar

terima kasih...belum laak lagi nak digelar pakar...hahaha..jauh bebenar

avatar

terima kasih...memang semuanya hebat-hebat..semua berikan saingan

avatar

tahniah!! seronoknya dpt duit raya

avatar

wow, ada class tersendiri.

This comment has been removed by the author. - Delete
avatar

Menang lagiii....Tahniah bro!!! menang dengan penuh bergaya...haha

avatar

Tahniah pakar SEO BL yg selalu ingguli dalam contest SEO. Byk ambo tak tahu, demo sudah kedepan. Kena kongsi ni bagaimana nak kekal di top 1 SERP?

avatar

wah asyik menang je, Murni pun tak dpt nk tandingi kehebatan bro BL...TAHNIAH

avatar

nak belajar dengan bro nieh
agak2 boleh x?
ehehe

avatar

nak belajar mende saya pun masih belajar...godek entri tips seo dekat blog hasrul hassan dan blog saimi ramlan

avatar

bro memang terbaik dalam bab seo..jika tak keberatan tuliskan satu artikel bagaimana boleh menang seo dengan begitu bergaya

avatar

memang sangat hebat ni..tahniah beb

avatar

Wa... pasni boleh buat ebook case study :D boleh jual

avatar

lepas ni boleh jadi sifu ... terbaik .. :)

avatar

tahniah....!! makin ramai pakar SEO.....

avatar

Tahniah untuk kemenangan dan salam kenal daripada saya.

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.