blogger lelaki logo

Rawatan Muka Malaika Oil

5 Komen
Masalah kulit pada bahagian muka memang mmenjadi mimpi ngeri  buat kaum wanita dan tak kurang juga buat kaum lelaki. Antara masalah kulit yang sering berlaku adalah jerawat, jeragat, parut, kulit kusam, blackhead, kulit berminyak dan sebagainya.

Iya lah zaman sekarang ramai daripada kita begitu mementingkan penampilan yang menarik, bukan sekadar untuk berlawa tetapi ia juga penting tingkatkan keyakinan diri apabila berhadapan dengan orang ramai terutama buat mereka yang berkerjaya.

Sudah tentunya ada bermacam produk dipasaran yang ditawarkan sekarang, jadi hari ini berikan saya sedikit masa untuk menperkenalkan Malaika Oil.

Malaika Oil

Malaika Oil Untuk Rawatan Muka

Dengan sebotol Malaika Oil yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi, tanpa pengawet, tiada campuran bahan kimia. ia mampu merawat kulit muka kita daripada masalah berikut :- 

✔ Jerawat.
✔ Parut Jerawat.
✔ Muka Berminyak.
✔ Bintik Hitam & Putih.
✔ Mengecilkan Pori.
✔ Kulit Rosak dan Kering.
✔ Tiada kesan sampingan.


Menghilangkan Jerawat

Malaika Oil membantu membersihkan pori yang tersumbat dan mengecilkan liang pori di samping membunuh bakteria punca jerawat.

Menghapuskan Jeragat

Malaika Oil meresap jauh ke dalam liang kulit dan mampu membuang bintik hitam dan putih dengan sangat berkesan.

Memudarkan Parut

Malaika Oil membuang tisu mati di wajah dan menggalakkan pertumbuhan semula tisu yang baru. Hasilnya parut menjadi semakin pudar.


Sebab itu produk ini juga amat sesuai untuk kaum lelaki bukan unutk kegunaan kaum wanita sahaja. Kerana kaum lelaki pun ada masalah kulit muka yang berjerawat, jeragat serta blackhead dan sebagainya.

Selain itu tidak menjadi masalah jika kita ingin turut menggunakan produk lain bersama dengan Malaika Oil, asalkan ia sesuai dengan kulit wajah kita.

Malaika Oil

Malaika Oil - Adunan Semulajadi

Malaika Oil ini diformulasi oleh pengasasnya sendiri iaitu Cik Humaira Hasnan. Hasil daripada adunan bahan seperti Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Yang kesemua bahan-bahan semulajadi ini ada khasiat untuk membantu kita memulihkan kulit wajah.

"Extra Virgin Olive Oil" atau dipanggil sebagai "EVOO". Bahan ini sarat dengan vitamin E & A serta anti-oksida yang mempunyai banyak khasiat seperti :-

- Anti Penuaan
- Menghilangkan Jerawat
- Merawat Sel Kulit Kusam, Rosak & Mati
- Membantu meratakan Tona kulit
- Memudarkan dan Menanggalkan Kesan Parut
- Menyegarkan, Melembut, Meremajakan Kulit
- Agen Penanggal Lapisan MakeUp

Kita tak perlu risau kerana produk ini telah mendapatkan kelulusan kelulusan KKM - nombor pendaftaran NOT150403152K.

Testimoni Pengguna Malaika Oil

Ramai telah menggunakan produk ini, berikut adalah antara komen balas daripada pengguna terhadap kesan produk Malaika Oil.

Testimoni Pengguna Malaika Oil Testimoni Pengguna Malaika Oil


Untuk maklumat lebih lanjut serta membuat tempahan Malaika Oil boleh menghubungi mereka dia :-

Facebook : https://www.facebook.com/malaikaoil
Instagram : @malaikaoilofficial https://instagram.com/malaikaoilofficial/
Website : http://www.malaikaoil.com/

5 Komen untuk "Rawatan Muka Malaika Oil"

avatar

macam menarik terima kasih di atas perkongsian ini...

avatar

menarik bro! boleh hadiahkan kat jiran sebelah ni !

avatar

Nak sebotol bro? Hehehe...

avatar

memang best la kalau ia berkesan..sebab muka ada perkara pertama orang tengok kat kita

avatar

Owner dia tu .. huhuhu orang kelantan, cantik oo ... :)

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.