blogger lelaki logo

Himpunan 100 Tips Hartanah Abang Ensem

5 Komen
Aku rasa ramai yang sudah tahu perlaburan dalam bidang hartanah ini bukan calang-calang dia punya masyuk, untung dia memang besar wooo....

Tapi, kalau nak berjaya kita kena tahu cara-cara yang betullah. Kalau main hentam saja benda ni takkan jadi. Nak kena ada ilmu yang betul dan belajar daripada orang yang betul.

Mahu atau tidak kita kena belajar daripada mereka yang sudah ada pengalaman.

Abang Ensem, bukan calang-calang punya orang. Lelaki ini yang sanggup pakai baju pink memang gua respek. Dia ni dah pusing satu Malaysia buat 'talk' pasal hartanah.

Jika anda ada tergerak atau terdetik hati untuk mendalami dan menambah ilmu pasal hartanah. Nah ini dia  untuk korang baca....Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem.

Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem

Bukan senang tau Abang Ensem nak berikan tips-tips hartanah kepada orang terutamanya 'balak'. Jadi kalau ada sedikit wang laburkan sikit unutk dapatkan ebook Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem ini,

Antara tip berguna yang Abang Ensem akan kongsikan dalam ebook ini adalah :-
  1. Tip Maintenace Fee
  2. Tip Return Of Investment
  3. Tip Cantikkan CashFlow
  4. Tip Waktu Sesuai Membeli Hartanah
  5. Tip Mendapatkan Hartanah Below Market
  6. Tip Kelebihan Rumah Sewa
  7. Tip Strategi Rumah Banglo
  8. Tip Cara Percepat Langsai Hutang
  9. Tip Lokasi Hot
  10. Tip Kalau Loan Tak Lepas

Dan ada lebih 100 tip hartanah lagi yang akan dikongsikan oleh Abang Ensem, pakar hartanah Malaysia ini.

Jika korang rasa berminat nak dapatkan semua tips ini, jangan berlengah lagi! Dapatkan ilmu pasal hartanah untuk dijadikan aset masa depan anda.

Dapatkan ebook disini sekarang >>> Himpunan Tips Hartanah Abang Ensem

5 Komen untuk "Himpunan 100 Tips Hartanah Abang Ensem"

avatar

Bagus ada ebook macam ni dari real player in the market..

avatar

Ok..memang berguna dan rugi kalau tak dapatkan buku hasil tulisan abang encem ni..haha

avatar

Kena dapatkan buku ni. Sangat diperlukan sekarang ni untuk beli rumah.

avatar

nice info nya
mampir di blog saya
http://situsmovies.blogspot.com
Blog download drama korea terbaik dengan size kecil tapi kualitas gambar HDTV

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.