promosi percuma di fb

Buat Duit dengan Bisnes Printing Banner

22 Komen
Jika kita sering memandu dijalan raya, pasti kita akan perasaan adanya banner/bunting ditepi jalan untuk tujuan promosi/iklan. Tetapi pernah tak kita terfikir siapa yang BUAT DUIT dengan bisnes printing banner ini semua, berapa banyak duit yang masyukkk ke poket mereka???

Buat Duit dengan Bisnes Printing Banner
Klik Gambar Untuk Info Lanjut "RAHSIA BISNES BANNER".

Kita boleh perhatikan bisnes printing banner ini adalah antara bisnes yang sentiasa ada permintaan. Kenapa aku kata bisnes ini sentiasa ada permintaan? Mari kita renung sekejap.

Baca Juga :

Selalunya banner/bunting akan digunakan oleh pasaraya/kedai untuk iklankan promosi terkini kedai mereka. Tetapi selalunya setiap kali iklan hanya untuk sesuatu tempoh tertentu sahaja. Jika ada promosi yang lain banner yang lain pula akan dinaikkan. Jadi apa maknanya, permintaan banner akan sentiasa ada.

Lagipun jika banner itu setiap hari terkena hujan panas, lama-lama mereput juga ia. Jadi peniaga akan buat tempahan banner baru.

Zaman sekarang semakin moden. Orang kahwin pun sekarang sudah pandai gantung banner/bunting di jalan masuk ke tempat kenduri. Setahun berapa ramai orang kahwin dekat kampung kita sahaja? Belum kira kampung sebelah lagi.

Itu kita belum cerita pasal permintaan daripada sekolah-sekolah, jabatan kerajaan dan banyak lagi.

Jadi bisnes ini memang lubuk duit, memang boleh buat duit.

Tapi...

Aku dah agak mesti ada tapi...

Berapa modal nak mulakan bisnes banner ini? Mana nak beli printer? Mana nak beli dakwat? Mana nak beli itu ini semuanya? Macam leceh je bro!

Macam nie la bro, dengar sini aku nak cakap. Nak seribu daya, tak nak seribu dalih.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal buat duit dengan bisnes printing banner, ini ada panduan lengkap untuk mendorong korang berjaya dalam bisnes ini. Boleh klik sini Rahsia Bisnes Banner.

Jika nak berjaya kita kena ikut cara orang yang dah berjaya, jadi laburkan sedikit duit untuk keuntungan jangka masa panjang. Nak buat sesuatu kena ada ilmu, tanpa ilmu macam mana kita nak berjaya. Mana ada ilmu PERCUMA beb!
promosi percuma di fb

22 Komen untuk "Buat Duit dengan Bisnes Printing Banner"

avatar

assalamualaikum
selamat pagi
singgah pagi :)
sory hari ini anum bz skit..

avatar

Wow macam menarik jak Bisnes printing banner tu..

avatar

banner sekarang mendapat permintaan sebab semakin ramai yg buat business..

avatar

Ha ah..nak kena kumpul modal lu sikit..baru sedap main bisnes ni..hehe

avatar

sekarang printing banner ni memang menepati kehendak semasa la..kawin pun orang tempah sampai 4,5 buah..eh!!sebuah ke sekeping ye??heheheh

avatar

tak buat bisnes ni. cuma ambil upah tolong promosi kedai kawan aje.

hoho..dapat 10% pun ok apa.

avatar

kalu dapat tender banner..peh..best gile..:D

avatar

kira untung besar kalau pandai running bisnes nie..

avatar

wah permulaan kecil peluang besarlah nanti ya

avatar

banner ni banyak di gunakan dalam pelbagai bidang bisnes, politik dan sebagainya. JIka boleh ambil peluang ini danbelajar tentang bisnes banner dari mereka yang berpengalaman, why not. Sampai bila nak makan gaji.

avatar

Aku bekas student grafik, banner ni dan grafik ni aku buat part timr jer..,nak full tak dapat...susah sikit kat sarawak ni,kalau untuk full gaji tak cukup makan

avatar

macam-macam bisnes ada..yg penting usaha dan pilihlah yg mana dekat di hati..

avatar

betul juga tu. orang akan sentiasa repeat dan repeat order.. yg penting servis kena terbaik...

avatar

Ada juga beberapa kawan yg bisnes buat banner ni. Yang pasti banyak competition sbb ramai org yg buat bisnes ni. Tp yg syoknya tak putus2 pula job depa :)

avatar

kalau dekat dengan kawasan Universiti memang masyuk nih...

avatar

best buat banner ni sebenarnya,lagi pun memang masyuk...

avatar

Wah promosi hebat..semua blogger otai promosi buat banner ni..InsyaAllah semoga kita mendapat keberuntungan darinya...

avatar

Nantikan Filem Pendek Vector 58 Scifi yang cool dari "Forsaken Arctron" Selamat berkenalan Wasup all

avatar

terbaikk.. dgn hanya mnggunakan modal yg tdak sebrapa

avatar

Terbaik.. ilmu yang berbayar ni lebih dihargai dari ilmu yang percuma...

avatar

Memang cadangan yang bernas ni! yang penting rezeki halal.

avatar

Kena tahu macam mana cara nak dapatkan ramai pelanggan :-)

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.