blogger lelaki logo

Pemenang Contest SEO iLancee.com

14 Komen
Selepas berhempas pulas selama sebulan akhirnya pemenang contest iLancee.com telah diumumkan. Aku yang turut besaing bersama rakan-rakan blogger lain di dalam contest SEO ini yang bersaing untuk keyword 'Buat duit di iLancee.com'.

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang dan juga kepada semua yang telah menyertai contest ini. Diharap iLancee.com akan adakan lagi contest seperti ini selepas ini., manalah tahu aku menang pula..hahaha

Saingan juga agak sengit sebenarnya. Namum bagi aku, bersaing dengan otai-otai blogger lain yang lebih lama daripada aku bergelumang di dalam dunia blogging itu sudah cukup menbanggakan.

Pemenang Contest iLancee.com

Pemenang Contest SEO iLancee.com

Mereka ini semuanya memang blogger hebat belaka, namum entri aku dapatlah juga merasa berada di nombor satu pada awal saingan.

Namum macam biasa pakar SEO blogspot Malaysia, bro Hasrul Hassan potong tang corner terus dia naik nombor satu. Dia punya pecut memang laju, memang tak terkejar aku, bro HH pakai enjin apa hah?

Pengalaman bersaing dengan blogger hebat-hebat ini buatkan aku gigih juga untuk mengasah teknik dan kemahiran untuk menawan SERP.

Secara tak langsung buatkan aku belajar lebih banyak lagi ilmu teknik SEO. Ilmu itu mungkin bukan untuk contest ini, tapi boleh aku gunakan untuk entri aku yang lain pula.

Jangan tanya aku apa teknik yang aku guna, sebab masa mula-mula join contest SEO ini aku pergi baca blog Hasrul Hassan dalam entri blog beliau yang bertajuk Rahsia Teknik Menang Contest SEO Duit Raya Casa Ombak.

Ini pula kedudukan aku dalam contest ini. Dapat nombor 4, okey la tu sebab yang bersaing pun bukan calang-calang blogger.


14 Komen untuk "Pemenang Contest SEO iLancee.com"

avatar

Assalammualaikum...bro,

moga BL terus sukses dan berjaya dalam apa jua contest yang diceburi.. k

mselim3

avatar

Salam mesra ;)

Jemput join segmen CN yer ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

avatar

kalah mencuba takapa, lebih baik dari tak mencuba langsung...macam aku
teruskan mencuba di contest lain bro

avatar

Alhamdulillah... prestasi BL dah kira bagus juga tu.. tahniah. Semoga terus berjaya & terus berjaya.. All the best.. :)

avatar

Tahniah BL...terlupa nak join this contest..dah ada draft pun..he..he

avatar

Termiss lah contest ni, huhu...
Tahniah! Kejayaan buat semua yg bertanding. HH tetap hebat... BL pun apa kurangnya!

avatar

memang pandai main seo ini hee..tahniah pada tersenarai dan berani mencuba juga

avatar

Hu hu tahniah,

avatar

Huhu..ini boleh mendatangakn jeles ni...terbaik bro...dan good job..haha

avatar

tak sangka terselit gak nama aku kat situ juga :P

avatar

Tahniah BL...semoga terus berjaya dan berjaya lagi...semua yang masuk hebat2 belaka...

avatar

Macam mana? Tempat keempat dapat hadiah tak?

avatar

tahniah2.... boleh belanja ABCD satu :)

avatar

Wow masa Contest ini berlangsung memang mahu join tapi tidak ada pengetahuan tentang ilancee jadi terpaksa tak join he.. :)

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.