blogger lelaki logo

Giveaway Ilmu Buat Duit Dengan Affiliate

19 Komen
GA Ilmu Buat Duit Dengan Affiliate


Sungguh bermurah hari Bro Hasrul Hassan sudi adakan giveaway yang cukup bermakna ini, hadiahnya sebuah buku yang berjudul Buat Duit Dengan Affiliate. Hasil karangan Azahar Abdul Rahman, terbitan PTS Professional.

Buku ini mengandungi 14 bab, memberikan panduan cara untuk buat duit dengan affiliate. Antara isi kandungan buku ini adalah :-
  1. Cara mencari dan memilih program affiliate.
  2. Cara menjadi Super Affiliate.
  3. 18 strategi promosi terbaik.
  4. 20 kesilapan yang perlu dijauhi.
  5. Teknik hasilkan wang sehingga USD4,700 sebulan.
Itu hadiah sudah cukup menarik, tapi sayang hadiah hanya DUA buah buku sahaja, aku sangat berharap aku orang yang bertuah dapat buku itu.

Sebab aku sedang belajar tentang affiliate, melalui pembacaan e-book dan membaca di blog-blog otai. Jadi dengan adanya buku ini sedikit sebanyak aku boleh menambah ilmu aku lagi.

Kepada sesiapa yang nak turut serta dalam giveaway ini boleh terus ke laman blog HasrulHassan.com, tarikh tutup GA ini adalah pada 16 Disember 2014, sebelum terlambat baik pergi cepat.

19 Komen untuk "Giveaway Ilmu Buat Duit Dengan Affiliate"

avatar

Yes.. akhirnya join juga dia.. hehe..

avatar

ohh..

ada giveaway. tak perasan plak. baru je online hari ini. hoho

avatar

wah ada lagi contets hujung tahun ini amboi,,

avatar

Menarik... All the best BL.. good luck!!

avatar

good luck bro..nak kena join gk ni

avatar

God luck mana tahu ada rezeki dptlah buku itu.

avatar

Gud luck! Kalau ada rezeki tak kemana.. Insyallah..

avatar

memang menarik la bukut tu...berbaloi join GA ni..kalau menang hadiahnya nanti dapat tambah ilmu. Good luck BL :)

avatar

Good Luck BL. Menang nanti share ilmu ye hehe

avatar

semoga BL dapat rejeki buku tu:)

avatar

gud luck bro... dah kaya nnt belanja aku sekeluarga g sabah hehehe

avatar

Kenapa la tak bagi kepada 100 peserta kan..

avatar

sesiapa yang berminat dengan buku tersebut..boleh beli dipasaran..

avatar

baik.. baik... terasa nak join, jap agi survey

avatar

Semoga bertuah dapat buku tu...InsyaAllah

avatar

Ohhh dah habis dah pun...tak apa tak ada rezeki..

avatar

Terima kasihlahhhhh sebab sudi join GA ni. Harapan saya sapa yang dapat buku ni akan praktikkan ilmu yang ada. Dari 2, saya dah up jadi 5 buah utk jadi hadiah.

Doakan saya dan keluarga dikurniakan rahmat dan panjang umur serta kesihatan yang bagus.

avatar

Confirm BL menang ni..

avatar

Saya pun join :)
Tak dapat gi kelas affiliate hari tu. Dapat buku pun jadilah.

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.