blogger lelaki logo

Komisen Pertama Dari Mobicow

24 Komen
Setelah sebulan aku semadikan code iklan Mobicow di blog aku ini, dan nyata ia terbukti membayar. 

Tak perlu aku nak kecoh-kecoh pergi gegar ketuk pintu ofis, mereka buat bayaran tanpa kita sedari pun, mungkin semasa kau tidur tadi, wang komisen telah masuk ke akuan paypal aku.

Namum ini adalah buat pertama kali dan terakhir aku merasa duit komisen iklan daripada Mobicow di blog ini.

Memang daripada awal niat aku untuk hanya mencuba pasang iklan Mobicow hanya selama sebulan sahaja, sebagai mencuba benda baru.

Komisen Pertama Dari Mobicow

Iklan mobicow ini hanya keluar apabila blog aku dilayari melalui telefon pintar.

Aku cuba untuk bertahan selama sebulan sebagai tempoh ujikaji, dan terbukti ia memang salah satu cara yang boleh blogger guna untuk buat duit selain daripada buat duit di iLancee.com...hehehe

Ternyata lebih senang dapat duit dengan Mobicow dan dibayar terus ke akaun Paypal anda. Bayaran dibuat automatik setiap bulan di dalam U.S Dollar.

Iklan pula di kira daripada impression blog kita apabila dilayari menggunakan telefon bimbit.

Setiap kali orang bukan blog anda di telefon bimbit, dan keluar iklan Mobicow, jadi itu sudah dikira duit buat anda. Senang kan?

Kepada yang berminat nak merasa duit daripada Mobicow ini boleh daftar segera.

Klik sini >> Daftar

24 Komen untuk "Komisen Pertama Dari Mobicow"

avatar

pernah dengr tapi tak pernah buat..jadi sampai bila-bila tak dapat duit

avatar

nak mencuba nasib juga lah macam nih. ^_^

avatar

nak try gak ler mcm ni...

avatar

Ganggu paparan dekat smartphone tak.

avatar

wow. tak pernah cuba pulak mobicow ni

avatar

sana sini mobicow ni
kena join jg nampaknya..

avatar

kawan kena join juga lah gayanya

avatar

Nampaknya ramai sudah memasang MobiCow dan mula mendapat hasil darinya.

avatar

Bayaran tu dah cukup untuk beli ebook how to makes money kat oversea. Wah bagus jugak ni kalau gini

avatar

ya.

gua pun dah dapat dahh..

avatar

SP pun baru terima pembayaran pertama bulan ni. Senang buat duit dengan Mobicow..

avatar

dasat lagi dari aku..humang aihh..tahniah :D

avatar

Macam-macam kaedah nak buat duit ni. Lama dah aku ketinggalan ni.

avatar

rasa nak pasang juga la nie..

avatar

wah saya pun nak join mobicow juga nhe... tahniah

avatar

Wah tahnih..nanti nak cubalah...Nak juga duit masuk waktu tidur..he..he

avatar

ooo..ni lah dia iklan tu..patutlah bila guna phone bru kuar...

avatar

pernah baca mengenai mobicow
tapi belum pernah cuba

avatar

berhubung blog saya tak banyak traffiknya, jadi saya memutuskan untuk melepas iklan mobicow ini

avatar

Yeahhhh...terbaiklahhhh...tahniah broo and gud job..haha..

avatar

eh te baik nih.... takde space dah kat blog nak letak ho2

avatar

Tq admin bloggerlelaki...saya rasa nak join gak la

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.