blogger lelaki logo

Hacker Malaysia Kantoi Dalam Serangan OpIsrael

9 Komen
Hacker Malaysia Kantoi Dalam Serangan OpIsrael yang telah dilancarkan pada 7April 2013 yang lalu. Ini adalah serangan siber yang dilakukan oleh para hacker diseluruh dunia terhadap dunia maya Israel.

Ramai hacker yang telah bergabung dalam melancarkan serangan OpIsreal ini sebagai tanda bantahan terhadap kekejaman Zionis terhadap Palestine, dan juga turut tidak ketinggalan adalah hacker dari Malaysia. Aku respek dengan semangat anak muda kita, yang mahu berjuang walau dengan apa cara pun jua.

Namum begitu dalam serangan terebut, sebenarnya ada beberapa hacker telah kantoi dengan Israeli Elite Force. Ada yang telah didedahkan gambar wajah sebenar hacker tersebut serta nama mereka, dan ada juga yang telah di dedahkan password akaun online mereka.

Namum dalam entri ini aku takkan dedah nama mereka yang sebenar, aku tahu pasti ada orang kita yang akan bertindak secara negatif nanti. Kepada orang kita yang nak gelak, dipersilakan tetapi tanya pada diri sendiri dahulu, adakah anda ada semangat seperti mereka ini untuk berjuang? Bagi aku semangat mereka harus dipuji, mungkin ini pengajaran buat mereka, dan akan buat serangan siber yang lebih hebat lagi di masa akan datang. 

Hacker Malaysia Kantoi Dalam Serangan OpIsrael

Hacker Malaysia Kantoi Dalam Serangan OpIsrael

Hacker Malaysia Kantoi Dalam Serangan OpIsrael

Disini cuma ada sedikit selingan gambar hacker Malaysia yang telah terkantoi dalam serangan siber itu. Tak mengapa anda pun juga adalah wira.

9 Komen untuk "Hacker Malaysia Kantoi Dalam Serangan OpIsrael"

avatar

Bahaya juga tu sampai Israel boleh tau siap boleh capture muka diorang melalui kamera. kena tutup kamera lepas ni. haha

avatar

Pengajaran buat hackers-hackers lain untuk lebih berhati-hati di masa akan datang. Adalah lebih selamat untuk merahsiakan segala imej dan maklumat peribadi di alam maya sebelum menjalankan sebarang operasi serangan siber.

avatar

bahaya2 ,,ishh dasyat mereka

avatar

betul ker dorang tu yang hack? boleh tertangkap walaupon hacker

avatar

xdpt nk pastikan lg bro...xpun yg tertangkap ni budak2 baru...ataupun mereka terleka.

avatar

Sebab itu webcam ini bahaya. Laptop ini bahaya untuk hacking !

avatar

Sebelum hack defend kena power jugak. Kan dah kena balas balik.

avatar

salam satu malaysia,


nie maybe hacker newbie n baru lg dalam bidang pengodaman lama web,
serangan RAT bole berlaku kalau kita sendri xdde kemahiran nak defence,
IEF adalah satu team yg aku akui diorg mmg expert dalam RAT,
aku dah 6 Tahun dalam arena pengodam tp alhamdulillah setakat nie xpernah kantoi lg...
untuk mana yg reti godam tu just make a basic secbro,
gunakan virtual mode kalau window user,
then tlg tutup camera kalau korang ada guna mana2 kamera..
aku still tgh cari hacker israel yg gunakan nama buddhax,
dia antara master mine dalam IEF (israel elite force)
which is white hat..
serangan aku sering lakukan kat military base system diorg yg sekarang smakin kental,
delete (.db) ,
oleh kerana SKMM pon tgh cari aku sbb byk web kerajaan aku pedajal,
server diorg kong... tp aku tetap tggalkan nota sebelum tggalkan server tu,
thanks admin sbb bg anony user untuk komen,
xsemua anak melayu suka arena pengodam,



untuk admin,
up sikit password tu..
dan tlg log out "foo" as anti xss
nak aku tuka page ko ke syg??
hahahah ok admin bubye...

.:Grey Hat Malaysia:.
-Anonymous Malaysia-
-anak melayu-

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.