blogger lelaki logo

Video Pertengkaran Staff JDT Dan T-Team

5 Komen
Video Pertengkaran Staff JDT Dan T-TeamBerikutan perlawanan diantara JDT vs T-Team yang telah dibatalkan. Ada rakaman video pertengkaran diantara staff JDT dan T-Team ketika mereka bergerak masuk ke bilik persalinan.

Setakat ini perlawanan antara JDT vs T-Team bagi saingan Piala FA 2014 pusingan ke-2 akan ditangguhkan, sehingga keputusan dikeluarkan oleh Jawatankuasa Pertandingan Tempatan FAM bersidang bagi memutuskan tindakan selanjutnya samada akan diadakan perlawanan ulangan, kemenagan percuma atau sebagainya.

Ini pula menurut penjelasan daripada Azraai Khor berkenaan bagaimana insiden ini boleh berlaku. Pemain T-Team telah disepak, serta staf kejurulatihan T_team telah ditumbuk semasa menuju masuk ke bilik persalinan.

Insiden berlaku semasa semua pemain dan staf kedua-dua pasukan menuju ke bilik persalinan.

Atas sebab keselamatan, T-Team telah mengambil keputusan untuk tidak keluar ke padang untuk menyambung separuh masa kedua.

Video Pertengkaran Staff JDT Dan T-Team


Diharap segala keputusan dapat dibuat dengan adil, tidak berat sebelah. Lagi bagus jika tiada insiden seperti ini lagi di masa akan datang. Jika asyik begini keadaannya, sampai bila-bila pun bolasepak negara takkan maju.

5 Komen untuk "Video Pertengkaran Staff JDT Dan T-Team"

avatar

tak baik gaduh-gaduh!

avatar

Kacau. Semua ni kacau.

Mana2 pihak yg bersalah dalam insiden ni, harap FAM beri hukuman utk beri pengajaran kepada semua pasukan lain.

harap ada timbal balik game ni...

avatar

mesti ada sebab kenapa benda nih berlaku...

avatar

dah tak tahu yang mana satu yang betul dah ni.

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.