blogger lelaki logo

Mom Blogger Top Referral Contest

17 Komen
Mom Blogger Top Referral ContestMom Blogger Top Referral Contest - adalah kontest pertama yang menjadi pilihan aku tuk sertai tahun ini. Manalah tahu ada rezeki aku. Kontest ini dianjurkan oleh Mom Blogger - Ummihanie.com.

Syarat-syaratnya pun tak susah, senang sahaja, pemenangnya ditentukan dengan  2 cara iaitu melalui referral terbanyak dan juga penulisan terbaik.

Ada hadiah wang tunai. Walaupun tak mewah katanya mom blogger ni. Tapi siapa yang nak beri duit dengan mudah beb, walaupun seringgit.

“Mom Blogger Top Referral Contest dianjurkan oleh ummihanie.com dengan kerjasama AnnisaBiz dan Ziefauzi.com“.
<<< Panduan Jana Wang di Rumah Wanita [klik untuk download] >>>

17 Komen untuk "Mom Blogger Top Referral Contest"

avatar

Assalamualaikum .. semoga murah rezeki dan berjaya jadi pemenangnya. in shaa Allah :)

avatar

semoga berjaya ...

avatar

Moga berjaya...insyaallah!

avatar

semoga sukses bro dengan kontes Mom Blogger Top Referral ni.

avatar

Selamat berjaya bro!

Usaha ttp kena buat...moga2 kita dimurahkan rezki...ameen

avatar

fuhh..ramai betul yang join yek.

avatar

Assalam
Semoga Tuan Blogger Lelaki berjaya

avatar

salam,

ribuan terima kasih atas penyertaan saudara BL.

gudluck diucapkan ~ :)

avatar

semoga berjaya dalam contest ini.. :D

avatar

semakin ramai yang dah join ni...good luck :)

avatar

Good luck bro!

avatar

Emm nak join gak.harap2 ada lah free untuk saya buat menda ni..hehe..gud luck bro..

avatar

ramai juga yang join contest ini ya.

avatar

salam kejayaan... teringin jge nak join kontes lepas ni..

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.