blogger lelaki logo

Alahai Sejuknya Cuaca Malaysia Sekarang

5 Komen
Aku rasa mesti ramai yang perasaan sejak kebelakangan ini cuaca begitu sejuk terutama pada sebelah malam dan awal pagi. 

Bangun subuh tu rasa nak tarik selimut balik je.

Nak tidur malam pun sekarang aku dah tak pasang kipas, letak volume kipas no 1 pun dah terketar-ketar tubuh. Dinginnya rasa sampai ke tulang. 

Tambahan pula di kawasan aku tinggal, sudah beberapa malam angin bertiup agak kencang, namum tak pula hujan.

Mungkin itu juga salah satu penyebab kepada cuaca yang sejuk, dah rasa macam duk dekat Genting Highlands.

Menurut berita dekat Besut, Terengganu pada 19/1/2014 suhu turun mencecah 19°C. Tak payah nak pasang aircond dah.

Ini adalah ramalan cuaca yang aku ambil dari Accuweather bagi Bandaraya Kuala Lumpur dan dekat Kuantan diramalkan suhnya akan mencecah 20°C.

Suhu Di Kuala Lumpur.

Suhu Di Kuantan.

5 Komen untuk "Alahai Sejuknya Cuaca Malaysia Sekarang"

avatar

Entri yang menarik.

awksweetgitu.blogspot.com :)

avatar

jgn tak mandi sudah..:)

avatar

wahh sejuk best jugak ^_^

avatar

blog aku sentiasa sejuk dengan salji. haha..

avatar

makasih infonya,,

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.