blogger lelaki logo

10 Barang Yang Popular Orang Malaysia Beli Di Internet

10 Komen
10 Barang Yang Popular Orang Malaysia Beli Di InternetPembelian secara online kini bukanlah perkara yang asing lagi buat orang Malaysia. Perniagaan secara online sudah tumbuh bagaikan cendawan. Tengok saja lah di facebook, bermaca-macam post iklan nak jual barang.

Bagi aku sendiri pernah juga membeli secara online, sebabnya senang. Tak payah nak pergi ke kedai, naik kereta, nak cari parking lagi.

Lazada Malaysia
Dengan hanya satu klik kita dah boleh beli barang yang kita nak.

Ini ada senarai antara 10 barang yang popular dibeli secara online oleh orang Malaysia.

1. Power Bank
2. Kasut Tumit Tinggi
3. Games untuk PS3 dan XBOX
4. Alatan Untuk Fitness Serta Makanan Tambahan
5. External Hardisk
6. Baju Serta Mainan Kanak-Kanak
7. Speaker
8. Handbag Kulit
9. Smartphone Apple dan Samsung
10. Televisyen Skrin


Dan ada banyak lagi aku rasa, yang tak ada dalam senarai. Anda pula macam mana, apa yang anda suka dan pernah beli secara online.

10 Komen untuk "10 Barang Yang Popular Orang Malaysia Beli Di Internet"

avatar

Saya pun suka beli yang ni.

avatar

betul..betul...setuju..

avatar

10 barang tu Muz tak pernah beli online lagik... Hehe

avatar

Assalamualaikum.. kalau sheila suka beli tudung dengan baju. hiihi

avatar

aku suka cari benda-benda pelik aje.

avatar

Assalam
Power bank itu bagus juga

avatar

biz online semakin tidak asing bagi kita. bertuahlah jadi online seller ni ;)

avatar

no. 4 tu aiza selalu beli.. hehe.. senang nak cari makanan kesihatan di internet, lebih murah harganya..

avatar

televisyen pun ada yang beli online gak yer..hehe

avatar

sy juga selalu beli online produk kesihatan, belum pernah ditipu oleh penjual, kerana mrk nak jaga reputasi dan nak berniaga lama, so kena jujur dan amanah...

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.