Create Blogger AMP HTML template install & download Accelerated Mobile Pages themes for Blogspot platform.

10 Barang Yang Popular Orang Malaysia Beli Di Internet

10 Barang Yang Popular Orang Malaysia Beli Di InternetPembelian secara online kini bukanlah perkara yang asing lagi buat orang Malaysia. Perniagaan secara online sudah tumbuh bagaikan cendawan. Tengok saja lah di facebook, bermaca-macam post iklan nak jual barang.

Bagi aku sendiri pernah juga membeli secara online, sebabnya senang. Tak payah nak pergi ke kedai, naik kereta, nak cari parking lagi.

Lazada Malaysia
Dengan hanya satu klik kita dah boleh beli barang yang kita nak.

Ini ada senarai antara 10 barang yang popular dibeli secara online oleh orang Malaysia.

1. Power Bank
2. Kasut Tumit Tinggi
3. Games untuk PS3 dan XBOX
4. Alatan Untuk Fitness Serta Makanan Tambahan
5. External Hardisk
6. Baju Serta Mainan Kanak-Kanak
7. Speaker
8. Handbag Kulit
9. Smartphone Apple dan Samsung
10. Televisyen Skrin


Dan ada banyak lagi aku rasa, yang tak ada dalam senarai. Anda pula macam mana, apa yang anda suka dan pernah beli secara online.

Jom DISQUS... expand_more

Komen dengan Google+ expand_more

Komen dengan Facebook expand_more

mail