blogger lelaki logo

PS4 Baru Beli Dipecahkan

39 Komen
PS4 yang baru dibeli dipecahkan dengan tanpa rasa bersalah oleh seorang lelaki sebaik sahaja beliau membeli konsol terbaru itu.

Aku tak pasti ini hanya gimik semata-mata atau lelaki ini memang mental. Adeh sayang betul, bukan murah beb harga PS4 baru ni. Lebih baik bagi dekat aku je..hahaha


Aku rasa rata-rata budak lelaki membesar dengan main game kan. Bermula dari zaman game dalam bentuk tape, CD, DVD serta game yang di install dalam komputer.

Aku suka main game, tapi takde la aku sampai jadi obses dengan game. Playstation pun aku beli PS2 secondhand je, itu pun sudah aku jual sekali dengan semua CD game aku.

Dan sekarnag usia pun dah meningkat, joystick pun dah lama aku tak sentuh. Jari jemari pun dah rasa kekok dan keras kot nak tekan button.

Main game bagi aku sekadar mengisi masa lapang atau hobi. Tak perlu terlalu obses, walaupun aku pernah tak tidur malam disebabkan game, tapi masa tu kepala aku tengah serabut..hu3

39 Komen untuk "PS4 Baru Beli Dipecahkan"

avatar

asal laa sume org update entri ade video penat ak nk buffer

avatar

dah kaya sangatlah tu, sampai duk buat kerja pelik-pelik macam tuh...

avatar

Sama la macam aku. Kita dulu membesar seiring dengan evolusi perkembangan dunia permainan video sejak dari era game tape lagi.

avatar

Fiza pun mmg minat game.. smpai sekarang PES pun Fiza main...

avatar

game saya terbaru blog gee.. bolehkan itu kalau bosan cari game main game anak huhu...

avatar

Saya tak pernah gila dengan game kecuali game dekat Facebook. Play Station satu pun takde dekat rumah ._.

avatar

membazir je beli kemudian pecahkan..

avatar

Bila dah jadik bapak bupak , layan Top Eleven aja dalam Tab. Itupun nak target stadium
siap sepenuhnya.Naik level lambat pun takper.Tak beli player pun takper.. :)

avatar

Ni geng xbox kot? hehehe

Ambe mmg takde game konsol2 camni..ps pun tak pernah ada...huhu

avatar

pergh...cayalah!

avatar

saja test tahan pijak ke tidak :)

avatar

memang gitu..tah, tak paham ngan depa ni semua..nasib la aku tak minat main game..eehee

avatar

saja dia buat nak tunjuk gempak sahaja kot.

avatar

kaya nih, byk duit

avatar

bahaya bila obses dengan game.

avatar

ada kajian mendapati kanak-kanak yang kerap mengadap screen lebih banyak hidup menyendiri...entahlah kajian ini

avatar

pecah tak apa bileh beli baru kalau badan pecah apa bahaya juga

avatar

hmm dah terlebih2 duit dia ni

avatar

orang ada duit bolihlah membazir tak pasal2 macam tu...

avatar

sedih aku tengok video tu.. bagi kat aku pun xpe..

avatar

Gimik je kot. Mmg selalu orang putih buat bende macam nie. Macam dah normal bagi diorang... Tgk je yang student tukar pakaian superman dalam bilik kuliah. DIorang nie gile-gile.
Tak pun Gates upah orang tue buat macam tue. So nanti xbox 1 dy laku..

avatar

Dulu2 memang joystick tu melekat di tangan...skrg, dah berbelas tahun xmenyentuhnya.
Masa dan usia merubah segalanya.

avatar

harini, den main game semata mata nak melayan kerenah adik je

avatar

Dah lama tak main game ps... last main ps2 jer... ps3 pun belum pegang..apatah lagi ps4... gimik jer kot..

avatar

gimik marketing ni..

avatar

ada sebab mamat ni pecahkan
tak mungkin dia tak sedar diri

avatar

Senang kot dia nak dapat ps4 ni..haha

avatar

mental agaknya budak yg hentam ps4 tu...

avatar

Kadang je layan ps2, tapi dah lama sebenar tak main...

avatar

Kalau tak nak bagi aku. Dgr citer nie gimik aje dpd persaing...

avatar

Kalau bagi kat kita pun ok...layannnn aje..

avatar

aku rasa dah tua2 cam aku ni, XBox lg sesuai kot

avatar

memang handal la beli PS4 pecahkan.. saya tak penah beli konsol2 ni.. tak berapa byk duit

avatar

sampai macam tu sekali dipecahkan..aku dulu masa kecik agak obses juga main playstation 1 dulu sekarang dah kureng.

avatar

Dia nak perhatian lattew ~

avatar

PS4 kalau kat AS rasanya tak lah mahal sangat utk rakyat mereka. Maybe dia buat gimik utk tarik view ke video YouTube dia. Hmmm...

avatar

Aduiii sayangnya..

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.