PS4 Baru Beli Dipecahkan

PS4 Baru Beli Dipecahkan

PS4 yang baru dibeli dipecahkan dengan tanpa rasa bersalah oleh seorang lelaki sebaik sahaja beliau membeli konsol terbaru itu.

Aku tak pasti ini hanya gimik semata-mata atau lelaki ini memang mental. Adeh sayang betul, bukan murah beb harga PS4 baru ni. Lebih baik bagi dekat aku je..hahaha


Aku rasa rata-rata budak lelaki membesar dengan main game kan. Bermula dari zaman game dalam bentuk tape, CD, DVD serta game yang di install dalam komputer.

Aku suka main game, tapi takde la aku sampai jadi obses dengan game. Playstation pun aku beli PS2 secondhand je, itu pun sudah aku jual sekali dengan semua CD game aku.

Dan sekarnag usia pun dah meningkat, joystick pun dah lama aku tak sentuh. Jari jemari pun dah rasa kekok dan keras kot nak tekan button.

Main game bagi aku sekadar mengisi masa lapang atau hobi. Tak perlu terlalu obses, walaupun aku pernah tak tidur malam disebabkan game, tapi masa tu kepala aku tengah serabut..hu3

Share this:

Disqus Comments