blogger lelaki logo

Dua Minggu Tanpa Rehat

11 Komen
Hari ini baru aku dapat merasa nikmat bercuti dihujung minggu. Selepas dua minggu berterusan aku dikerah bekerja melampaui had.


Tidur malam pun tak lena bila ada kerja yang bertimbun perlu disiapkan. Sampai dalam mimpi pun terbayang muka bos.

Syukur kerja sudah hampir 90% siap. Semoga selepas ini tiada lagi masalah dan segala hasil kerja dan titik peluh aku boss takkan reject..hahaha

Boss jangan buat pasal. Aku dah korban kan masa kerja overtime tapi tak claim. Boss selalu cakap buat kerja jangan berkira. Tapi kalau dah melebihi had. Aku rasa tak salah kalau aku dapat bonus hujung tahun ini...hahaha

11 Komen untuk "Dua Minggu Tanpa Rehat"

avatar

semoga semua urusan berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah.. selamat berhujung minggu..

avatar

Assalammualaikum...BL,

Insaallah ada rezeki dapat bonus ...

mselim3

avatar

Harap bosnya walk the talk. Kalau dah anak buah disarankan terpaksa berkorban, bos pun sama juga kena berkorban dengan perjuangkan bonus bagi pekerja pada hujung tahun. hehe

avatar

dah dapat bonus jaangan lupa kawan2 blogger yer...hehe

avatar

yups, setuju
sama2 menghargai
molek sangat tu kalau dapat bonus hujung bulan nanti

avatar

wah.. buzy benar sejak dua menjak nih...

avatar

Wahhh kena dera kat bos ni ekkk..hahaha..

avatar

takpe beb..ingat ni je..kalau bos ko tak kasi apa apa takpe..jgn Allah tak kasi apa apa..itu lagi rugi beb..:D

avatar

mintak bonus tuh, jgn x mintak.

avatar

Hati2 bro kalau kerja sampai terlebih masa. Sekali sekala tak apa. Tapi kalau selalu, lepas tu company macam tak hargai.. nanti jadi apa2 susah nak calim. socso pun takmau tanggung.

avatar

Semoga dipermudahkan segalanya BL.. kena rehat juga tu, nnti stress takut merbahaya utk kesihatan pulak.. :)

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.