blogger lelaki logo

Wordless Wednesday #2 : Datang Musim Bercinta

32 Komen
Datang Musim Bercinta

*Datang Musim Bercinta

32 Komen untuk "Wordless Wednesday #2 : Datang Musim Bercinta"

avatar

lawo gambo.
pantai mn nie..

avatar

Assalamualaikum. kemain bercinta dalam gambar. hehe. lokasi kat mana ni?

avatar

Siapa kata malaysia takda 4 musim ni. Kih3.. musim bercinta pun ada.

avatar

Untuk yang dah sah je..tapi ni kalo dah tepi pantai macam nie macambelum sah je.

avatar

sapa gerangan si pemilik cinta.....hu3

avatar

kalau tak silap aku semua yg ada dlm gamabr tu dah sah taraf..hu3..bukan anak2 muda yg baru nk kenal erti cinta..he3

avatar

lokasi ek..aku hint pantai ni dkt Terengganu..hu3

avatar

bercinta sakan yer ..hahahah

avatar

oh..ada musim-musim jugak ye..

avatar

untuk kami yang dah kawin sahaja ok... hihi

avatar

bercinta pun ada musim kan?hehehe

avatar

Musim-musim Cinta. Hehehe

avatar

Takmo Cinta yg bermusimmm... hari2 cinta tak bole ka? :D

avatar

wah tmpt honeymoon ker
cantik la view sana
nak gak bercinta ke sana
bawa yg halal je..hehe

avatar

hu3..ini bukan tempat honeymoon..sekadar tempat persinggahan saja

avatar

wahhh cantik tempat.. kemai lagi berposing ..di mana ini ?

avatar

Mood dalam hati ada taman la ni,hehehe

avatar

bulan oktober musim org kenduri kawin ke nih? haha

avatar

pantai batu buruk ke?hehehe

avatar

hu3..salah..ni pantai yg tak popular

avatar

dia x bercinta cuma datang pantai tu tang ramai couple ... hahahahaaa serkap jarang jer nih

avatar

menarik tempat ni :D

avatar

erk..confirm dah gua pun ada kapel..takkan pergi pantai sorang2 kot..haha

avatar

bro pic kasi besar sikit laa bru cun hehe

avatar

xleh sbb gambar ni dh dicrop..ha3..ada yg lagi best disebalik gambar penuhnya..hu3

avatar

yup bb pantai dia kecik je..tapi pemandangan menarik..dan tak sesuai untuk aktivit mandi manda

avatar

cinta itu satu keperluan
sama je dengan makan minum
hehe

avatar

pantailah tempat terindah untuk melayan perasaan..so sweet kalau bersama si dia..

Entri terkini saya Misi 'Do Or Die' Dalam Blogwalking

avatar

romantik nya gambar.. hehe.. cantik

avatar

bercinta dengan Allah dan membawa cinta Allah kepada si dia yang tersyang adalah yang terbaik.:)

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.