blogger lelaki logo

Terbaik Bulan September 2013

42 Komen
Ini dia aku persembahkan senarai entri yang terbaik yang menarik perhatian pembaca di bulan september. Kepada yang terlepas itu boleh lah pergi terjah entri terbaik dari ladang nie.

Terbaik Bulan September 2013


10 entri popular bulan september:

1. Tips Membuatkan Otak Blogger Berfikir Lebih Pantas - sesiapa yang mahu otak mereka befikir lebih pantas boleh la baca petua-petua yang tulis tu. Mnalah tahu kan lepas ni idea untuk tulis entri blog makin mencurah-curah.

2. Cara Fatimah Az Zahra Meminta Maaf Kepada Suaminya - peringatan buat semua isteri dan unutk suami juga sebenarnya. Kisah tauladan yang patut dijadikan iktibar untuk semua pasangan suami isteri. Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada semua.

3. Rahsia Batu Karbala Syiah - slah satu isu Syiah yang sedang menyersang Malaysia sekarang. Ini satu pembongkaran tentang batu yang yang sering digunakan oleh pengikut Syiah untuk solat. Naka tahu lebih lanjut pasal kisah batu karbal ini. Jom terjah entri khas ini

4. Kenaikan Gaji Penjawat Awam 2013/2014? - entri ini terbit apabial tersebarnya khabar angin berkenaan kenaikan atau pelarasan gaji kakitangan awam. Maklumlah pembentangan bajet kan 25 oktober nanti.

5. Dimana Silapnya Ego Lelaki? - Saja aku letak lelaki disitu, tapi aku bukan nak cerita pasal ego lelaki sahaja, tapi menbabitkan ego wanita juga. Nak tau siapa lebih ego, pi la baca entri menarik ni.

6. Simptom Anda Mengalami Stress - Kita tak sedar ramai diantara kita sekarang yang sedang stress. Cuma kita tak tahu stress itu teruk atau tidak. Kadang-kadang kita buat tak kisah pasla stress ini. Tapi jika kita tak mahu tersu hidup dalam stress, marilah kita sama-sama scan diri kita ada stress ke tak.

7. Jiwa-Jiwa Kecil - Aku tertarik untuk mengulas pasal satu ayat daripada Prof HAMKA. Satu ayat dia berkenaan jiwa yang kecil berbanding jiwa yang besar. Kalau nak tahu kita ni berjiwa kecil atau berjiwa besar, kena baca entri ini.

8. Dilema Filem Melayu - Kisah filem Melayu yang hidup segan, dan kisah filem melayu yang bagi pendapat aku ada kualiti, namum tidak mendapat sambutan daripada rakyat Malaysia.

9. Siapakah Budak Lelaki Yang Hebat Ini? - Ini kisah perjuangan seorang budak lelaki. Dia bekerja denagn bapanya membuat peluru untuk perjuang Mujahiddin Syria.

10 Jumlah Lelaki Melebihi Wanita Di Malaysia - Statistik yang dikeluarkan berkenaan nisbah lelaki dan wanita di Malaysia.

42 Komen untuk "Terbaik Bulan September 2013"

avatar

Ada yang aku dah baca dan ada yang belum..

avatar

Nampaknya ramai juga yang mencari tentang islam.

avatar

Jom sama-sama kita pi baca entri yang belum di baca.

avatar

kebanyakannya aiza pernah baca.. tahniah..

avatar

ada gak idea cam nih eh.. emm.. bagus2

avatar

sebulan buat rumusan untuk entri ok juga tu :)

avatar

ada juga yang puteri belum baca...kena terjah nanti :)

avatar

bro, pastinya aku akan terjah bila ada masa nanti..

avatar

yup ada sahaj topik pasal islam ni sebenarnya yg sering digelintar di internet

avatar

idea ni pun daripada otai2 blogger jugak..hu3

avatar

yup..supaya ada yg belum sempat baca akan terjah balik entri2 lama tu

avatar

hu3..jom pakat terjah

avatar

take your time my brother

avatar

wah.. bagus wat camni.. leh singgah entri2 yang xsempat baca.. hee

avatar

Idea yang menarik, boleh di tiru nih...kalau dah ketandusan idea...hehe Berapa view yg top tu?

avatar

next month le kot baru aku buat..eehehe

avatar

yup betul itulah idea nya.

avatar

yg first sekali tu view dia 500 lebih..amik stat dkt google analytic

avatar

hu3..tuk,bulan ni pun sempat lg ni..

avatar

Bagus jugak idea buat macam nikan.

avatar

bro try cuba la..hu3

avatar

Terbaiklah bro, teruskan berkarya

avatar

memang terbaik, tengok tajuk pun tertarik, menarik :).

avatar

ada juga yang gua termiss

avatar

Cantek..yg mana2 termiss tu boleh la baca blk kan klu buat camni..

avatar

ade tajuk yg yumida belum baca
kena terjah ni

avatar

owh , ada yg saya x terjah rupanya ...

avatar

terbaikkkk!!! ^_^

avatar

bagus nya..banyak entry terbaik..

avatar

hampir kesemuanya artikel-artikel yang menarik...terima kasih atas perkongsian bro :)

Jom terjah entri terbaru saya - Mr. Bean Masuk Islam - Penerimaan Dunia Islam Dan Zionis Yahudi Yang Berbeza

avatar

wahh boleh baca satu persatu entri nie :)

avatar

aku betul2 tak da masa now memang tak leh nk baca satu2 huhu sori bro

avatar

ada 3 entry yang aku baca dari yg disenaraikan

avatar

Semuanya tajuknya hebat-hebat belaka. Semoga ada lagi isu-isu yang hangat untuk bulan Oktober.

avatar

fuhh..tunggu bulan oktober plak..

avatar

memang menarik entri2 tersebut ;)

avatar

Entri berkaitan peranan otak di di dalam fikiran manusia menjadi pilihan pembaca setia. Pastinya ia menjadi pilihan buat pengunjung.

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.