blogger lelaki logo

Indera Putra kena ugut bunuh?

44 Komen
Indera Putra kena ugut bunuh oleh seorang yang bernama Boy Nazrie, dekat facebook je pun. Bukan aku nak kecoh tapi mamat ni yang kecoh..hu3

Indera Putra kena ugut bunuh

Hey boy, tuang sikit..meh sini aku nak cerita...bolasepak dekat Malaysia ni baru je nak naik. JDT tu pun lagi la baru. Jadi tak ada gunanya kita buat perkara yang tak berfaedah macam ni, semata-mata sebab bola kan.

Jangan duk tiru macam bola sepak luar negara tu sangat, silap jaringkan gol sendiri pun kena tembak... bila la nak maju bolasepak negara kita kan..asyik2 ada pemain kena tembak je..dah la stok permain berkualiti pun agak terhad di Malaysia ni.

Indera Putra kena ugut bunuh

Aku akui ramai yang tak puas hati dengan insiden yang melibatkan Indera putra dengen Mat Yo tempoh hari..aku sebagai penyokong TRW pun perasan yang Indera macam geram sanagt masa tu...Tapi Mat Yo pun ada balas balik selepas itu dengan sengaja memijak kaki Piya..hey boy tuang sikit lagi..hahaha

Dah la tu boy..kalau rasa panas hati tengok bolasepak, jangan dah tengok bolasepak, lebih baik pergi tengok acara lari dalam guni  atau acara lari bawa telur degan sudu..hahaha

Apa-apa pun aku harap, dengan senario bolasepak negara kita yang semakin meriah ni, janganlah ada insiden macam ni. Bagi aku setakat provokasi macam ni, sudah perkara biasa bagi fanatik-fanatik bolasepak ni. dah tu jangan gaduh-gaduh lagi..nanti mak marah

44 Komen untuk "Indera Putra kena ugut bunuh?"

avatar

Aduhh..orang macam nie pun adaka?..tak boleh terima kekalahan..baik jadi penyokong team menang jer..huhu

avatar

boy boy.. main bola accident tuh rasanya biasa je.

avatar

buat kenyataan bila tak pakai otak ni lah jadinya...

avatar

masa perlawan jgn sokong mana2 kan..dah tau sapa menang baur sokong..hahaha

avatar

alah bisa tegar biasa..klau tak jatuh masa main bola..mmg tak sah la..boy ni pernah main bola ke?..hahaha

avatar

ntah la bro boy ni budak ke bapak budak...jgn ikut perasaan sgt..bg aku segelintir je penyokong yg macam ni..

avatar

macam2 hal..bola sepak punya hal..tp mmg serius nnpk indera cm sengaja labi si mat yo nie..hehe..papepun tahniah TRW..;)

avatar

Biasa ler tu bila tengah main bola naik marah...bukan senang nak cool.

avatar

hadoi, macam-macam hal mereka ni...

avatar

biasa lah bola sepak..JDT boleh cuba tahun dpn..jganlah terlalu emosi dgn kekalahan... if Johor menang maybe tak timbul isu ni kot..

avatar

Assalammualaikum... kucha lana,

memang begitu lah.. baru nak naik sikit mutu bola sepak kita dah nak gaduh2.. releks lah kan.. kesian JDT .. kan3...

mselim3

pls: kalah sekali bukan bererti kalah selamanya.......

avatar

Habis la budak ni kena bahan lepas ni. Haha

avatar

nasib la kalau kena time main bola ni..hu3

avatar

kalau liga kampung ni dah tentu satu team bertumbuk ni..ha3

avatar

hu3...betul tu tahun depan kan ada lagi

avatar

boleh cuba lagi ditahun dikali kali..dah beli Pablo Aima kan tu

avatar

nasib la tu dah sapa suruh buat statement bukan2

avatar

hu3..tapi nampak je kecil punya hal..kalau orang nak buat kes dah kena budak ni..serius wey bab ugutan ni..

avatar

Assalam.
Kena belajar boy tu cara kendali media sosial ni.

avatar

Kalau pasal bola ni, macam2 bleh jadikan! ;)

avatar

biarlah hidup berubah ke arah baik boleh tak..sampai bila hati macam tu

avatar

statement dari penyokong bola sepak yang betul matang dan terlalu fanatik kot

avatar

yang belum matang* (typo plak) :)

avatar

belum apa2 noo dok ugut orang

avatar

Aku tak tahu la kalau dah besar budak nie nk jadi ape.

avatar

apa - apa pun rilex la brader heh

avatar

hu3..sambil nyanyi lagu rileks brade rileks...

p/s: nka testing skit blogger lelaki

avatar

Assalamualaikum .. haii pasal bola semua orang nak bergaduh apa hal? takda kerja lain ke.. hmmmm

avatar

jgn gaduh2
cool wokey..menyeramkan klo dpt mesej mcm ni
rs x tenteram je

avatar

benci betul orang emo tak bertempat,, nasib baik tak suka tengok bola sepak,, ekekeke

avatar

betul tu..masa bermain macam tu la..

avatar

betul tu.. macam-macam hal jadinya.

avatar

betul tu.. kena la dia nanti jika orang report.

avatar

betul tu. jangan main tulis sahaja. bahaya kan.

avatar

kena kawal emosi kita. baru orang suka.

avatar

ni mesti sebab bola tu bulatkan.

avatar

betul tu.. masih belum matang..

avatar

tu dia sekali dia serang..hu3..lama xupdate blog bro..nk panggil apa pun tak tahu ni..hahahaha

avatar

adat perainan mesti ada kalah dan menang.. macam tak boleh terima qada dan qadar pula.. huhu..

avatar

hahaha...mainan budak2 jer ni....dia dah mintak maaf kan? dgr citernya lah...wallahua'lam

avatar

boy tu dah sunat ke belum?

avatar

Emm biasalah..asam garam kehidupan mereka yang popular..

avatar

lebih baik pergi tengok acara lari dalam guni atau acara lari bawa telur degan sudu..
hahaha..lawak lah . .

#maju lah sukan untuk negara :)

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.