blogger lelaki logo

Segmen – Saya Mahu Ditegur

17 Komen
Segmen Saya Mahu Ditegur dianjurkan blogger otai Eyriqazz ini agak menarik. Sebabnya ia mengalakkan semua blogger untuk saling tegur menegur antara satu sama lain. Bukan main sebarang tegur, tapi biarlah teguran yang membina, agar yang mana terkurang boleh dibetulkan.

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Sebenarnya ketar jugak lutut aku nak join segmen ni. Maklumlah aku ini masih baru sangat, baru je cukup sebulan terjebak di alam dunia blogging ini. Namum aku skru sekejap lutut aku, nak dengar juga apa teguran blogger lain pasal blogger lelaki dot com ni.

Untuk menyenangkan sesiapa nak komen disini, biar aku cerita serba sedikit pasal blog ini, aku buat blog bermula pada 23 ogos 2013, kiranya baru genap sebulan. Kalau boleh aku nak dengar juga teguran berkenaan entri-entri yang telah aku tulis, untuk aku perbaiki lagi mutu penulisan di blog ini,

Semoga ada yang sudi singgah dan berikan teguran yang membina untuk memajukan lagi blog ini.

17 Komen untuk "Segmen – Saya Mahu Ditegur"

avatar

selamat bersegmen :)

avatar

tak nak tegur blog ni ke deno

avatar

salam..Blog kemas dah macam lama berkecimpung dlm arena blogging, tak banyak perlu ditegur cuma satu je...rajinkan cari kawan dan jangan memilih..teguran bukan hanya utk kuncha lana malah utk semua blogger amnya. dan jgn berkira dlm segala hal..sori xde kaitan dgn blog secara langsung.

avatar

Cik akak tegur komen blog je...
semoga berjaya :)

avatar

teguran sikit

1) Simple sangat header, mungkin boleh tambah pape yang ptot.
2) footer macam annoying sedikit. ataupun blog tools and site link kasi ganti windget lain
3) popular @ blogger lelaki dan top komentar tu kasi sampi lima je dah cukup.

warna biru cair antara kegemaran aku.
Itu sahaja.

avatar

macam x percaya jer baru sebulan berblog..mcm dah lama la..

3 point dari bahrain tu boleh difikir2kn..untuk mantapkn lagi blog..

selamat bersegmen. :)

avatar

terima kasih bro...raung waktu untuk on9 terhad sebenarnya..hu3

avatar

tq bro..komen yg iklas...apa cadangan untuk footer tu ek...

avatar

terima kasih bro...

avatar

teguran agak membina hoho ( lebih pada cadangan )
1. erghh... takde idea lah.. hehe

avatar

bagi saya baru lama tetap perlukan idea baharu untuk naikkan seri blog. apa kata tukar latar warna lain nampak kontra sikit heee..

semoga berjaya

avatar

Blog yang tersusun temanya tak berserabut. Bersih dan kemas tepi dah bahagian header. Penulisan pula baik dan mudah difahami

avatar

Pada aku theme ni memang dah kemas, mengingatkan aku tentang KC dulu.. Aku cuma nak komen, terbaik bro.. :) ada rezeki boleh ke wordpress.. hehe

avatar

Blog ni mmg sempoi.. Design sempoi, gaya penulisan sempoi, tuanya pun sempoi! :D

avatar

Saya pun mahu ditegur gitu, maklumlah orang baru :-)

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.