blogger lelaki logo

Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq

13 Komen
Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq

Ini adalah segmen kedua yang sempat aku sertai. Lagipun hadiah yang ditawarkan agak lumaya...ha3...aku pun ada terfikir nak buat segmen macam ni, tapi masih belum ada kesempatan. Mungkin akan menyusul di pertengaha september ini aku akan buat satu segmen sebegini. Kepada blogger lain yang nak sertai sgemen ni korang boleh klik banner diatas. dan dibawah ini adalah syarat-syaratnya.

Syarat :
1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq
2. Tempek banner kat atas di dalam entry korang dan link kan ke entry ini
3. Follow blog Emas Putih & Dedeq
4. Like fanpage di bawah
5. Sertakan jenis kad pra bayar anda (Digi/Celcom/Maxis) sahaja.
6. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen.

Hadiah : Topup RM5 x 15 Pemenang

Tarikh Tamat : 08 Sept 2013 , 11:59pm (24 Jam Sahaja)

13 Komen untuk "Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq"

avatar

jogging pagi dari segmen yg sama :)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-sabtu-by-emas-putih-dedeq.html

avatar

nampak menarik.. selamat bersegmen dan semoga berjaya.. :D

avatar

selamat bersegmen

avatar

tak join sekali ke...selamat bersegmen

avatar

datang singgah sini dari segmen yg sama...
good luck..

avatar

terima kasih bro...all the best..

avatar

Byk segmen awk join yer.. :)

avatar

hmm..4 kot untuk bulan 9 ni...untuk bekenalan dgn lebih ramai lagi rakan2 blogger

avatar

Jom join Giveaway ini , Alja jugak adalah salah seorang sponsor untuk Gieaway ini , Jom support reramai , Syarat senang teramat dan hadiah pun best ^_^

Ada Shawl , Topup RM 10 , Button Badge Blogger , Earing , Hadiah Misteri , Mp3 Player , Naturgo Mask .

http://www.cahayapermata.my/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html

Tarikh Tamat pun dah nak semakin hampir , jd cepat-2 joinn ! :)

avatar

insyallah jika ada kesempatan..:)

avatar

assalamualaikum...jempot join http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/contest-teka-warna-baju-pengantin-by.html

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.