blogger lelaki logo

Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com

18 Komen


Jom sertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Segmen ini berlangsung daripada 1 September 2013 hingga  30 September 2013. Caranya mudah sangat. Cuma lima langkah sahaja.

  1. Follow Blog cikguzamrud.com, Tambah Google+ hijau zamrud
  2. Buat entri bertajuk "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com"
  3. Copy paste kod HTML yang telah disediakan diruangan HTML new post dan publish entri.
  4. Tinggalkan link (URL entri) anda diruangan komen entri ini.
  5. Klik mana-mana iklan Nuffnang.

Blog rakan blogger yang menyertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com" akan tersenarai dalam bloglist cikguzamrud.com sehingga 31 Disember 2013.

Segmen ini dibuat sempena pertukaran domain pbssainsonline.blogspot.com kepada cikguzamrud.com. Selain itu, ia memberi peluang kepada cikguzamrud mengenali rakan-rakan blogger dan menziarahi blog rakan-rakan blogger. Secara tidak langsung segmen ini dapat merapatkan lagi persahabatan sesama blogger.

Kepada semua rakan blogger, selamat berkenalan. Terima kasih kerana memberi meryertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Sokongan kalian amat saya dihargai.

18 Komen untuk "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com"

avatar

Menarik gak ni...selamat berjaya bro!

avatar

Menarik juga segmen ini...nak fikir strategi dan idea macam mana terbaik.

avatar

nak kena ada strategi ke bro..apa tu?

avatar

terima kasih join. sy akan bt blog list pd 1 oktober nnt. insyaAllah...

kpd blogger lain, jemput la join sekali.

avatar

sama-2..xasbar nk masuk blglist nie..hu3

avatar

"Klik mana-mana iklan Nuffnang."

ada gak ye gini

avatar

saya dh bnyk gi blogwalking..tgok ada segmen rakan2 blogger buat...kebanyakkannya ada buat syarat macam tu..hu3..tak apalah..kira sedekah kan

avatar

salam! deni datang dari segmen yg sama! done folow sini nombor 13! jom ke blog saya? --->>> http://www.dayangdeno.com/

avatar

Ada masa nanti saya sertai..hehe.lambat lagi habis tu..

avatar

cpt bro sblum ketinggalan

avatar

Nampak menarik.. blh cuba segmen yg mcm ni..

avatar

jom la kita sama2 bersegmen

avatar

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap. :) Maaf lambat terjah.

Jemput Singgah:Segmen Rakan Blogger CikguZamrud.Com

avatar

Hye rakan blogger , Ain terjah dari segmen yang sama
SEGMEN RAKAN BLOGGER CIKGU ZAMRUD.COM
,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.