blogger lelaki logo

Ranking Alexa September Blogger Lelaki

46 Komen
Syukur Alhamdulillah. Hari ini terpapar nombor yang yang baik..bukan nombor 4D yer..Ini nombor ranking Alexa la. Dengan nombor ini semoga terus menbangkitkan semangat aku untuk teruskan perjalanan dalam dunia blogging ini.

Ranking Alexa terkini Blogger lelaki dot com terus menjunam laju. Kini sudah melepasi ranking 1000 di Malaysia. Blog ini baru beroperasi selama sebulam lebih atau lebih tepat 1 bulan 10 hari. Alexa Traffic Rank: 339,160, Traffic Rank in MY: 986, Sites Linking In: 107

Ranking Alexa September Blogger Lelaki

Namum dengan nombor dan angka ini, bukan bermakna aku harus berasa selesa. Semakin kena kerja kuat la lepas ni. Banyak lagi ilmu yang perlu aku belajar dan teruskan usaha gigih. Banyak lagi yang perlu aku perbaiki dari segi penulisan dan teknik blogging yang lain.

46 Komen untuk "Ranking Alexa September Blogger Lelaki"

avatar

Tahniah. Bagi blogger macam kita ni, layan nombor ranking kat Alexa ni 1000 kali lebih berpekdah dari melayan nombor ekor.

avatar

cepatnya naik.. tahniah.. :D
p.s: thanks bagi widget tu.. aiza akan cuba pasang nanti.. sekarang ni nak blogwalking dulu..

avatar

haha..tak baik main no ekor..nnt mak marah..

avatar

terima kasih bro..la xkenal lagi ke...hu3

avatar

sama2..ala copy paste je pun..try pasang dulu..lau rasa berat carik lain..hu3

avatar

wah.. tahniah yer.. mama konon sibuk nak check jugak lah,, hampeh... 1+++ lagi, jenuh ... kena kerja keras lagi ni..

avatar

wah under 1000 tuuu... tahniah! ^_^

avatar

waaaaa... tahniah!!!

avatar

Tahniah...pencapaian yang amat baik. Anda memang wajar berbangga dengannya!

avatar

Tahniah beribu tahniah...

avatar

Tahniah! bloggerlelaki,
aku kalau nak buat entri tiap2x hari memang tak termampu.

avatar

Selamat ya Ranking Alexa nya bagus banget. Sudah kecil banget angka nya. Apa rahasianya kak? :)

avatar

Assalamualaikum.. wahh hebat ni.. sheila tak tahu ranking sheila berapa. hehehe. aci menaip dan update entri je selama ni :)

avatar

Tahniah bro.. Laju betul menjunam.. Memang terbaiklah.

avatar

aku dah kongsikan tips dalam backlink aku dalam entri tu.. boleh baca bro.. hehe aku tak suka tinggal link ke ruangan komen, broken link beb.. Check webmaster selalu, broken link bagi cun, ada error 404 fix dulu, entri merapu padam je. hehe tu tips aku buat.. rajin buat entri, kerap backlink dan blogwalking memang berkesan bro..

avatar

terbaik tip dr bro...

avatar

tahniah , .......................... wah kena selongkar blog ni

avatar

terbaik bro, harap kongsi ilmu

avatar

erk..gua pun bleum khatam lagi..gua pun bru igt belajar dgn bro psl adsense tu..hu3

avatar

hebatnya. congrats

avatar

bagus la alexa kucha..tahniah
keep it up k
Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
Giveaway Butik Comel Collection

avatar

dah lama pula tak semak sejak blog cc lama tu down..skrg tak done heee

avatar

wahhh tahniah..Ranking alexa puteri makin membesar pula...kena kecilkan balik :)

avatar

wow makin mantap yer , teruskan berblog bro..!!

avatar

Bwk dr 1K?? Perkhhh..kira mantap dah tu bro!

avatar

lawa sangat dah tu..cantek nombornya.

avatar

wah tahniah.. tapi aien punya alexa tak boleh tengok pown malaysia punya.. kenapa ek?

avatar

try tny ohcikgu dkt atas tu..otai tu..hu3

avatar

erk..nak tapau ke bro..hahaha

avatar

alhamdulillah..tp blum mantap lagi ni

avatar

try gi godek2 dekat setting pastu try ejas Alexa Traffic Rank in Country

avatar

Dah semakin baik nampaknya tu, saya pun ranking alexa tak tahu berapa. Lama tak tengok.

avatar

keep flying high bro hehe

avatar

semakin cantik. Tahniah BL.. :-)

avatar

Tahniah, semakin hari semakin mantap dah tu ...

avatar

mau tak naik bro..berbulan2 gua pergi menuntut ilmu dkt blog HH..ha3

avatar

terbaik bro..tak lama lagi jadi blogger establish..wa sokong lu..

Entri terkini saya Segmen Review Blog : Relakssminda

avatar

kalau nka sokong dari depan nyer..jgn sokong dari belakang..seram weh..hahaha

avatar

dah ok dah tu bro.. bukan senang jugak nak naik ranking mcm tu

avatar

peh..mantap dah ni..tabik bro. :)

avatar

terbaik laa makin kacak cam gua laa haha

avatar

wah hebatlah..lps ni boleh lah 1st rank terus..:)

avatar

cepat sungguh naik.. betul2 berusaha keras ni..

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.