blogger lelaki logo

Menang Kontest Apa kata blogger tentang traffik blog?

21 Komen
Yahooo..Blogger lelaki telah diisytiharkan sebagai pemenang tempat ketiga di dalam kontest Apa Kata Blogger Tentang Trafik Blog? yang telah dianjurkan oleh blog Santaikata.com. Dah bersyukur sangat dah walaupun aku hanya mengondol tempat ketiga dengan ganjaran hadiahnya bernilai RM100 + Hadiah misteri lagi tu...Kiranya ini buat pertama kali aku berjaya menang kontest yang diadakan oleh blogger.

trafik blog , Menang Kontest Apa kata blogger tentang traffik blog?

Jom kita tengok senarai pemenang yang telah menjuarai kontest ini.

Tempat pertama : Hasrul Hassan (RM300 + hadiah misteri)
Tempat kedua : Khairul Zamri (RM200 + hadiah misteri)
Tempat ketiga : Blogger Lelaki (RM100 + hadiah misteri)


Referral terbanyak

HasrulHassan.com - RM50
KhairulZamri.com - RM50
Norazizah.org - RM50
MenulisMenconteng.my - RM50
Hafizmohd.com - RM50


Bukan calang-calang juga yang sertai kontest ni, sifu-sifu pun ada yang join sekali.

Boleh tak aku nak bagi ucapan sikit..hahaha..macam menang anugerah pula..ucapan ribuan terima kasih kepada Eridy Santaikata yang telah memilih saya sebagai pemenang dan ucapan tahniah juga kepada blogger lain yang telah menang.

Kepada yang nak baca balik artikel aku yang dapat hadiah nombor 3 tu, boleh baca artikel Apa kata blogger tentang trafik blog?.

21 Komen untuk "Menang Kontest Apa kata blogger tentang traffik blog?"

avatar

Wah... tahniah la menang.. sy baru nak join. Tengok2 dah tamat contest..

avatar

terima kasih...hu3

avatar

Tahniah...ada mega contest lepas nie...diharap dpt join :)

avatar

okey..bila nk start tu..nnti join juga la

avatar

tahniah bro! moga2 trus sukses lagi lepas ni...

avatar

tahniah menang.. murah rezeki.. :D

avatar

syukur dpt rezeki kali nie

avatar

Hahaha,tahniah bro.Rm100 banyak tu..hehe..menda macam ni kadang2 boleh naikkan semangat blogging kita gak,.,hehe

avatar

ini kira rezeki pertama blog nie..hu3

avatar

alhamdulillah dan tahniah bro. ada hadiah misteri lagi...

avatar

tu la pasal..duk tunggu sampai esok lusa kot..hahaha

avatar

tahniah-tahniah tak sangka menang jugak :)

avatar

rezeki betul la..tahniah juga kpd bro

avatar

Wah tahniah...saingan sengit tu...

avatar

memang sengit pun..ramai juga otai2 yang join sekali

avatar

tahniah..kejayaan itu pasti memberi motivasi untuk bro join kontes lagi pada masa hadapan.

avatar

terima kasih..rezeki tak disangka-sangka...

avatar

Tahniah tahniah .. setiap entri itu ada nilainya.

avatar

tahniah kepada bro juga..hu3..nnt bleh ajarkan budak baru nak belajar ni..

avatar

wahh tahniah bro. mantap!

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.