Kontes Review Klinik Cinta

Kontes Review Klinik Cinta

Pengumuman Penting, perhatian kontest paling terkini dan terhangat dipasaran sedang berlegar-legar diruang arena maya Malaysia sekarang. Kontest Review Klinik Cinta!

Satu kontest yang menawarkan hadiah keseluruhan bernilai RM600 disamping itu ada juga hadiah misteri untuk dimenangi. Lumayan tu beb, rugi tak sertai sekarang. Makcik jiran sebelah pun dah join, anda bila lagi?

Kontest ini ada 2 kategori utama, iaitu Kontest SEO dan Kontest Review. Jadi, kepada sesiapa nak menguji keampuhan teknik SEO mereka, kontes ini sesuai untuk korang. Dan kepada mereka yang nak tebus balik kekecewaan subjek BM masa SPM dulu try la buat karangan bagus untuk kontest ni, mana tau boleh dapat A+.

Malas dah aku nak sembang panjang, jom kita tengok sikit info pasal kontest ni.

Kontes Review Klinik Cinta
Kalau Nak Join Klik banner Ini.

Kontes Review Klinik Cinta akan berlangsung selama sebulan bermula dari 22 September - 22 Oktober 2013. Penyertaan kontest ini terbuka kepada semua blogger Malaysia tanpa mengira guna paltform apa, blogger lama atau baru.

Untuk Info yang lebih lanjut, jom pakat kita serbu Kontes Review Klinik Cinta.

Share this:

Disqus Comments