blogger lelaki logo

Kontes Review Klinik Cinta

22 Komen
Pengumuman Penting, perhatian kontest paling terkini dan terhangat dipasaran sedang berlegar-legar diruang arena maya Malaysia sekarang. Kontest Review Klinik Cinta!

Satu kontest yang menawarkan hadiah keseluruhan bernilai RM600 disamping itu ada juga hadiah misteri untuk dimenangi. Lumayan tu beb, rugi tak sertai sekarang. Makcik jiran sebelah pun dah join, anda bila lagi?

Kontest ini ada 2 kategori utama, iaitu Kontest SEO dan Kontest Review. Jadi, kepada sesiapa nak menguji keampuhan teknik SEO mereka, kontes ini sesuai untuk korang. Dan kepada mereka yang nak tebus balik kekecewaan subjek BM masa SPM dulu try la buat karangan bagus untuk kontest ni, mana tau boleh dapat A+.

Malas dah aku nak sembang panjang, jom kita tengok sikit info pasal kontest ni.

Kontes Review Klinik Cinta
Kalau Nak Join Klik banner Ini.

Kontes Review Klinik Cinta akan berlangsung selama sebulan bermula dari 22 September - 22 Oktober 2013. Penyertaan kontest ini terbuka kepada semua blogger Malaysia tanpa mengira guna paltform apa, blogger lama atau baru.

Untuk Info yang lebih lanjut, jom pakat kita serbu Kontes Review Klinik Cinta.

22 Komen untuk "Kontes Review Klinik Cinta"

avatar

banyaknya 300 patah perkataan.. good luck ya.. :D

avatar

tak nak join ke aiza..hu3

avatar

jom heee.. semoga yang teror seo akan cpi terget yang d kehendaki :)

avatar

tak jugak bro..sebab kontest ni lebih adil sebab bukan semata-mata mementingkan SEO..tetapi ia juga unutk mereka yang bagus di dalam penulisannya..jom pakat2 join

avatar

jom bro jangan ketinggalan.hu3

avatar

kalau dari indonesia boleh ikutan nggak nih

avatar

ngak boleh..sudah jelas syaratnya itu :)

avatar

aku domain baru, semua mula tengah kosong ni pagerank index status semua. macam nak test power jugak lahh. tercabar tak korang? :D

avatar

ohh..sudah ada contest rupanya..

avatar

Cnp tu apa bro..pelik bunyi nye

avatar

dipersilakan ke gelanggan bro...kita bersaing secara sihat

avatar

ini kontest untuk Klinik Cinta bro...taknak join ke..hu3..ada otai lagi meriah la nnt

avatar

lebat kuiz sana sini tka terkejar di buatnya aduh..ok..noted dulu..

avatar

masuk list...hehe

eh, bro tak masuk sekali ke? ke jadi penaja?

avatar

hu3..cer check..gua jadi penaja merangkap admin baru KC dot com

avatar

ini anatar kontest yang tehangat musim ini

avatar

Haha..semoga mendapat perhatian seluruh masyarakat blogger..hehe

avatar

Good Luck,menarik gak tu..

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.