blogger lelaki logo

Blog Review 2.0 Oleh Sheila Shahfiekry

8 Komen
Blog Review 2.0 Sheila Shahfiekry

Ini adalah segmen ketiga aku sertai, tapi segmen kali ini lain sikit, sebenarnya aku ingin dengar sendiri apa pendapat blogger lain berkenaan blog aku ini, untuk aku membuat penambahbaikan lagi. Maklumlah blog aku ni kan masih baru jadi pendapat dari blogger lain juga perlu untuk perbaiki lagi.  Kepada sesiapa yang nak join bolehlah pergi ke blog www.sheilashahfiekry.my

8 Komen untuk "Blog Review 2.0 Oleh Sheila Shahfiekry"

avatar

Assalamualaikum. Thank sudi joined. Sheila akan update senarai calon yang dah lulus semua syarat untuk direview dan yang belum cukup syarat lagi. sila follow blog Sheila sekiranya belum follow sebab Sheila tengok ada 45 blogger tak follow blog Sheila, so Sheila tak approved comment di ruangan entri Review Blog 2.0 

avatar

dah approved tau. heeeeee, jangan marah naaaaa ;p

avatar

hahaha..tak marah nasihat je..:)

avatar

Bila tarikh tutup ni?

avatar

hu3..try tny tuna punya diri tu Sheila Salim

Terima Kasih kerana sudi berikan komen di entri ini. Sila berikan komen yang berhemah. Sebagai penulis saya tidak bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis. Sebarang link aktif akan di buang secara automatik. Harap maklum.